Tissefant

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Tissefanten er en liten krabat med mange evner og hobbyer. Den kommer i ulike størrelser og fasonger, og kan fåes kjøpt i de fleste dagligvarebutikker. Om morgenen kan den gjerne nytes skjært i skiver med valgfritt pålegg, og under vann er den uspiselig og nesten usynlig. Kjært barn har mange navn, og ingen andre enn tissefanten har flere navn. Av disse kan nevnes: Snurrebass, brød, junior, krullerulle kongen, princess sofia, kølla, pølsen, stangen, lille mannen og store mannen. Man kan også velge å kalle denne fanten for hva man måtte ønske selv. Er du glad i is, så er denne karen noe for deg. For dette er en skikkelig pen is. Tissefantens viktigste funksjon er at den kan forvandle seg. Den forandrer både størrelse, fasong og farge, etter dens humør. Det er derfor veldig viktig å ikke fornerme denne lille krabaten, da diverse uhell kan forekomme.

Tissefanten er en leken liten (eller stor) skapning. Den er veldig glad i fart og spenning, og trives best i fuktige omgivelser. Den er veldig følsom, og det skal slettes ikke mye til før den eksploderer av sinne eller glede. Det er veldig viktig å ikke forveksle tissefanten med en banan eller gulrot, da disse ikke vil ha samme funkjson som tissefanten. Det skal også sies at man ikke skal forveksle en tissefant med en banan eller gulrot heller, da dette kan kan gi store og gjerne livsfarlige konsekvenser.

Historikk: Tissefanten har sitt opphav fra 1850, da kongen av Asarbadsjan fikk i oppdrag å produsere en ny type undervannslampe. Da han gjorde en feil ved å tilsette for mye saltsyre i blandingen, ble altså tissefanten til. Kongen, som forresten het Badsjan, ble fasinert av denne underlige skapningen, og fikk Nobel's fredspris i 1924 for dette fantastiske mesterverket han hadde oppfunnet. I senere tid har flere menn og kvinner anskaffet seg en tissefant og to, og flere ser på fanten som et samleobjekt. Bare noen få år etter Badsjan's død ble tissefanten produsert i flere land, og kom på markedet så tidlig som 2003.