Teletubbies

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Teletubbies er små søte og morderiske katter som har forkledd seg ut som romvesner. De er noen huleboere også fordi de bor i en grønn hule. det ble lagd en BBC-serie som retter seg mot etablerte menn og kvinner fra 25-40år. Serien begynte på tv i 1997, og har vært en stor suksess. I perioden 1997-2000 var det helt vanlig å se gjennsomsnittsmannen/-kvinnen kle seg i såkalte "Tubbydrakter", og det ble i 1998 allment akseptert å bruke disse i jobb osv.

I Iran og Saudi-Arabia er Tubbydraktene blitt godkjent som burkaer, og kvinner i begge landene har byttet ut de kjedelige tradisjonelle burkaene med Tubbydrakter.

Handling[rediger]

Historien utspiller seg rundt en små kriminell ungdomsgjeng som kaller seg Teletubbies. Gjengen består av 4 medlemer som heter Stinky Vinker, Tispe, Ana-Laa og Poop. De bor i "Tubbytronic Superdome", et tøft nabolag hvor virkeligheten treffer dem hardt hver dag. Samholdet i gjengen gjør at de, til tross for all elendighet, holder moralen oppe og det hender ofte vi får se de danse glade på gressengene.

Personskit[rediger]

Stinky Wikky[rediger]

Lederen i gjengen. Han er størst og sterkest, men sådde mye tvil i seerne når han stilte opp med veske.

Tispe[rediger]

Liten og grønn, og pleier å gå med en hvit og svart hatt. Han knivstakk en 14åring i første sesong, og har slitt mye med følgene i ettertid.

Ana-Laa[rediger]

Skikkelig dram-queen/king. Ikke mange damer/menn i Tubbytronic Superdome kan tømme barskapet på bare 4 sekunder (altså drikke opp alt som er der). Hun/han har som mål å bli verdensmester i å tømme barskap, men ligger fåreløpig på en god tredjeplass. Ana-Laa må slå en fyr som heter Måhadet Baremåhadet, som har verdensrekorden på 2 sekunder.

PoopPoop/fisern/gassern/fabrikken/utslippet/djevlen/dritern[rediger]

Kjært barn har mange navn. Denne røde rakkeren vet å live opp stemningen i gjengen med en god gammal en.