Sporingskategorier

Hopp til navigering Hopp til søk

Denne siden lister sporingskategorier som befolkes automatisk av Mediawiki-programvaren. Navnene deres kan endres ved å redigere de tilhørende systembeskjedene i MediaWiki-navnerommet.

Sporingskategori Beskjednavn Inklusjonskriterium for kategorien
Indekserte sider(tom)index-categoryDenne siden er påført det magiske ordet __INDEX__ (og er i et navnerom hvor flagget er tillatt), og vil derfor bli indeksert av roboter selv når det normalt ikke ville skjedd.
Ikke-indekserte sider(tom)noindex-categoryDenne siden indekseres ikke av roboter fordi den er merket med det magiske ordet __NOINDEX__ og er i navnerom der dette flagget tillates.
Sider med duplikatargumenter i malkall(tom)duplicate-args-categoryDenne siden inneholder malkall med duplikatparametre, som {{foo|bar=1|bar=2}} eller {{foo|bar|1=baz}}.
Sider med for mange prosesskrevende parserfunksjoner(tom)expensive-parserfunction-categorySiden bruker for mange dyre parserfunksjoner (som #ifexist). Se Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Sider med utelatte malparametere(tom)post-expand-template-argument-categorySiden er større enn $wgMaxArticleSize etter utvidelse av et malargument (noe i tre krøllparenteser, som {{{foo}}}).
Sider som inneholder for store maler(tom)post-expand-template-inclusion-categorySidestørrelsen er større enn $wgMaxArticleSize etter at alle maler er utvidet, så noen maler ble ikke utvidet.
Skjulte kategorier(tom)hidden-category-categoryKategorien inneholder __HIDDENCAT__</code> i sideinnholdet, hvilket gjør at den som standard ikke vises i kategorilisten på sider.
Sider med brutte fillenker(9 S)broken-file-categorySiden inneholder en ødelagt lenkefil (en lenke for å bygge inn en fil når filen ikke eksisterer).
Sider hvor antallet noder er overskredet(tom)node-count-exceeded-categorySiden overskriver maksimalt nodeantall.
Sider hvor ekspansjonsdybden er overskredet(tom)expansion-depth-exceeded-categorySiden overskrider maksimal utvidingsdybde.
Sider med ignorerte visningstitler(tom)restricted-displaytitle-ignoredDenne sidens {{DISPLAYTITLE}} er ignorert fordi den ikke tilsvarer sidens faktiske tittel.
Sider med malsløyfer(tom)template-loop-categorySiden inneholder en malløkke, altså en mal som kaller seg selv rekursivt.
Sider med uløste egenskaper(tom)unresolved-property-categoryDenne kategorien lister opp sider som refererer til UnData-egenskaper som ikke kan finnes med egenskaps-ID eller etikett.
Omdirigeringer knyttet til et UnData-objekt(tom)connected-redirect-categoryDenne kategorien lister opp omdirigeringssider som er koblet til et UnData-element.
Sider med feil i referanser(tom)cite-tracking-category-cite-errorSider i denne kategorien har feil i bruk av referansetagger
Sider med feil på syntaksfremheving(tom)syntaxhighlight-error-categoryDet oppstod en feil under forsøk på syntaksfremheving inne på siden.
Pages using deprecated enclose attributes(tom)syntaxhighlight-enclose-categoryThe syntaxhighlighting on the page uses deprecated enclose syntax.
Pages using deprecated source tags(tom)syntaxhighlight-source-categoryThe syntaxhighlighting on the page uses deprecated source tags.
TemplateStyles-stilark med feil(tom)templatestyles-stylesheet-error-categoryTemplateStyles-stilarket har en feil.
Sider med TemplateStyles-feil(tom)templatestyles-page-error-categoryEn feil oppsto under prosesseringen av en <templatestyles />-tagg på siden.
Sider med mattefeil(1 S)math-tracking-category-errorSider i denne kategorien har feil i bruk av mattetagger
Sider med mattevisningsfeil(tom)math-tracking-category-render-errorSider i denne kategorien har visningsfeil i mattetaggene.
Sider med RSS-mating(tom)rss-tracking-categoryDenne siden har en RSS-mating.
MassMessage leveringsliste(tom)massmessage-list-categorySiden er en leveringsliste for MassMessage-utvidelsen.
Filer uten maskinlesbar lisens(tom)commonsmetadata-trackingcategory-no-licenseDenne filen har ingen maskinlesbar lisensmal.
Filer uten maskinlesbar beskrivelse(tom)commonsmetadata-trackingcategory-no-descriptionDenne filen har ingen maskinlesbar infomal, eller så er ikke feltet for beskrivelse fyllt ut.
Filer uten maskinlesbar opphavsmann(tom)commonsmetadata-trackingcategory-no-authorDenne filen har ingen maskinlesbar infomal, eller så er ikke feltet for opphavsmann fyllt ut.
Filer uten maskinlesbar kilde(tom)commonsmetadata-trackingcategory-no-sourceDenne filen har ingen maskinlesbar infomal, eller så er ikke feltet for kilde fyllt ut.
Filer uten maskinlesbar patent(tom)commonsmetadata-trackingcategory-no-patentFila har ikke en maskinlesbar patentmal.
Sider med skriptfeil(tom)scribunto-common-error-categoryEn feil oppsto under prosessering av moduler som inkluderes på siden.
Scribunto-moduler med feil(tom)scribunto-module-with-errors-categoryModulen inneholder en feil