Rune Rudberg

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Beryktet småripsentusiast og råner. Ble norsk nasjonalhelt da han ble oppdaget med "litte-granne" narkotika. En vinterdag i februar/mars 07 kom det også for en dag at han liker å slenge seg på sofaen, gjerne uten klær og gjerne når det er litt småkaldt. Rune Rudberg er tydeligvis godt kjent med fenomenet "shrinkage".

Rune Rudberg er oppvokst i en musikalsk familie. Hans far var bestyrer av Folkvang danselokale, og unge Rune fikk av den grunn oppleve mange av 60- og 70-tallets store danseband på nært hold. 15 år gammel reiste han hjemmefra for å livnære seg som musiker. I løpet av det neste tiåret bodde han flere steder i Norges land, både i nord og sør, øst og vest. Hele tiden sang han med forskjellige danseband.

Rune Rudberg har aldri gjort noe galt. Det er alltid noen andres feil. Han har hatt minst 1000 kjærester, noen av dem i to-tre minutter, andre så lenge som 15. Rekorden holdes av Maria Mena som Rune Rudberg faktisk var sammen med i ca 15,5 min.

Hans alder er ikke kjent, men ut i fra antall kjærester kan man trygt anta at han er minst 120 år. I det siste har Rune Rudberg vært trofast mot sin nye samboer , og han får nå ikke mer enn to eller tre barn i året etter avtale med folkeregisteret.

Nå har Rune flyttet til Rygge, nabobyen til Moss, så nå vet vi hvor den vonde lukta kommer fra.