Potet

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Poteter er en farlg form for granat og kan spises hvis du har en banan. poteten ble først oppdaget av Barrack Obama når han fant U.S.A., poteten kom fram da Obama bæsjet.

Obama brukte poteten til og drepe indianere og kuer. han fant ut at man kunne spise den, så han spiste en, og fordi han ikke hadde en banan så [Død|døde]] han.

Nå kan du kjøpe poteter på svartemarkedet i Finland. Hvis tollen tar deg må du skyte dem med en potetkanon (granat kaster). I 2009 sprengte kreket Mulla Krekar verdens største potetrakett i Afrika. Over 9000 folk døde av potetregn og 30 ble skadet. Så nå finnes det bare 4 folk i Afrika. resten av de 30 ble slaver i Amerika. Etter hvert kom Mulla Krekar til Kina som i 2009 var et land i syd-havet han sprengte en potetrakett i havet så Kina fløy forbi månen og til solen.

Poteter er ikke et leketøy. I Nord-Korea er poteten et låvelig leketøy. I følge Nord-Korea fant de opp poteten i 2010. Mulla Krekar sendte en potetrakett til Nord-Korea, og i dag er Mulla Krekar blitt leder i Korea (Sør-Korea + rester av Nord-Korea).