Ost

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Ost er en sjelden gult vesen fra Ingenmannsland. Ingenmannsland fantes under krigen, men finnes også på Uranus. Ost er en farlig bombe, som kan sammenlignes med en hest.

I gamle dager lagde man ost ut av kalvelever og masse vann. Dette ble mere vått og ble kalt vassgraut. Ost ble ofte brukt som dasspapir, hvis man var på besøk hos andre og de ikke hadde mer skinke igjen i kjøleskapet. Ost skal befinne seg varmt i fryseren, men før steinalderen kom, brukte de kvister og la osten oppå. Osten ble oppdaga av Galileo Galilei, selv om han ikke lagde den. Osten ble kidnappet med til USA av Elvis Presley, som ikke hadde noe med osten å gjøre.

Som sagt er ost et sjeldent gult vesen, som også kommer i fargen grønn, brun og hvit, hvis man er neger. Spiser man for mye brunost, bli man hvit i huden, og for mye gul, eller hvitost, blir man neger. Mange trodde før at osten var en utenomjordisk apesort, men det viste seg at det ikke var sant. Ape var et feil begrep, for bøffel, eller heffalomp, var mer riktig.

I dag spiser 0,4 % av verdens befolkningen, ost. Det er fordi ost er en kilde til heroin, hasj og en dråpte øl, tilsatt hønegift.