Mas

Fra Artigpedia
Hopp til: navigasjon, søk

Mas kommer fra verbet å mase og er ekle, slemme og umenneskelige handlinger utført mot individer og/eller dyr. Store mengder skadelig mas kan føre til en lang og pinefull død, kugalskap, galskap, døvhet, blindhet, tvangstanker eller selvmord. I mange sammenhenger fører mas til kvalme noe som ikke er bra! Mas blir som oftest utført av ulver, men slike er veldig sjeldne. Mas kan i immdelertid også utført av hunder eller personer som ligner på ulver.

Hva skal du gjøre hvis du blir utsatt for mas? Det første er å løpe bort. Ikke prøv å sloss mot en ulv, de er veldig farlige og kan drepe deg skikkelig fort og masemasemase ganger 16 i andre! For det andre må kan du kjøpe deg en masedetektor. Det anbefales også å kjøpe en pedo-detektor, for mange pedoer kan være potensielle ulver og kan lage veldig mye kvalme!

Det påvises at det er en stor forskjell mellom "kvalm" og "kvalme"!

kvalm er gresk og ble først brukt av de greske ulvene. Dette er ikke så farlig, men vist du møter en grsk Ulv som prøver og lage kvalm så er det en ting som gjelder IKKE FÅ DIREKTE BLIKKONTAKT FOR DA KAN DEN ANGRIPE!.

Kvalme er enda mer gæærnt. det er et tabu ord som stammer fra Norge, men fikk sitt gjennombrudd på danacup. Det var en hund som begynte og lage kvalme kombinert med mas!(ikke en bra kombinasjon, det er akkurat som og sette en papir lapp sammen med en frosk). Det er en hunde rase som er spesielt bra til og lage kvalme og det er den kjente Shnisen shnauseren. Kjennetegn: En jævla svær hund, ligner på en ulv, masse hår og tannkjøtt!