Lucid dream

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Lucid dreaming er når du velger å stemme på Stalin istedenfor Hitler under valget i Drømmeland, valget går ut på at en hver person skal ta med sitt beste playboy magasin og vise det frem og den som har det beste bladet ut av 10 stykker vil få en stemme, hvis et år noen har fått aids under valget vil den bli hengt offentlig foran alle i Drømmeland sammen med Charlie Chaplin og hunden hans Kvikk. Når en gjør det såkalte Lucid Dreaming (fra Latinsk "luco dromo" som betyr "jeg vil dø, gi meg uskadelige drugs!") kommer du inn i et rom fullt med Justin Bieber plakater og Stalin som sitter på en Bergmundstol fra Ikea og spiller take me home, country roads på en gitar som ble laget i år 420.

HISTORIE Lucid Dream ble funnet opp for rundt 14 år siden da Aksel Hennie spilte hovedrollen i filmen Max Manus, mange mente at Aksel ikke burde ha fått hovedrollen men meningene til de fleste endret seg kjapt da filmen ble lansert et år senere. det er fortsatt usikkert på hvem og hvordan Lucid Dreaming ble funnet opp men mange mener at det var den lokale pedoen på den Humanetiske skolen i Bærum ble fengslet og måtte finne en metode på og gjøre sitt "dirty stuff" uten å få straff med det, han kom inn i Lucid Dream fasen da etter at han hadde grått i 2 timer fordi fengselsvakten hadde tatt fra han den limitid edition playboy 5- som var en kolleksjon med de beste bildene av barn under fem år han hadde samlet opp i 22 år.

HVORDAN GJØR MAN LUCID DREAM? Det er mange som lurer veldig på hvordan man gjør lucid dream og dette skjønner vi i Stalinsside.com veldig godt, det er mange som er redde for å spørre om dette fordi de fleste av folkene i dagens samfunn er noen inkompetente mongoer som ikke vet hva kvadratroten av 69 er, (hvis du vil hjelpe oss med å få et eget fag som handler om Lucid Dream og Mein kampf i skolen gå inn på Stalinsside.com å få mer informasjon der om hvordan du kan hjelpe med å redde verden.) Hvordan du oppnår Lucid dream kan være ganske enkelt hvis man gjør følgende steg riktig og tar imot tips fra andre, noe av det viktigste med lucid dream er og prøve nye metoder og hva som passer best for deg, men her kommer de som passer for en gjennomnittlig person: Steg 1: det første du må ha er en stor skog, fin deg et bjørketre som er ganske nærme en dam, bekk eller et vann, hvis bladene på treet ser ut som sjøbananer vil de være et perfekt tre og vi kan garantere deg om at du vil oppnå Lucid dream hvis du følger de neste stegene. steg 2: når du har settet deg ned ved et bra tre må du finne din indre tro, ikke ro, tro, dette gjør du med og sette deg i indianer stilling under treet og sett på sangen Lucid dreams av juice wrld, etter dette må du huske på hva du tror på, dette kan være Hitler, Stalin eller Kvinnefrigjøring, ingen annen tro er lov i Lucid Dream-verdenen. Steg 3: når du har gjort dette er det bare og si en Muslimsk bønn og hvis du har gjort alt riktig skal du komme til Lucid dream-verdenen. Tips! det er veldig viktig at når du er inne i Lucid dream-verdenen må du snakke positivt om Stalin minst to ganger i minuttet ellers blir du skutt og hengt foran Hitlers sexslave som er en mørkhudet mann på 66 år som liker å se på småbarn.