Leverpostei

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Leverpostei er en svært nyttig frase, selv om det skrives i et ord. Dette ene ordet er en omskriving av utsagnet pos tei. Det er en kjent setning som brukes på nattklubber og diskoteker og ved andre sosiale settinger. måter man en heit jente på byen, så sier man: Pos Tei, eller Pos Meg?

Historie[rediger]

Dette ble funnet opp på 1300 tallet av en mann som het Laver poståi i Frankrike. Han trodde at hvis man spiste leveren din, så rensa man hele kroppen istedenfor bare blodet. Leverpostei er en rosa smørje som er lagd av hvite barn. Lager du den av brune barn blir leverposteien svart og smaker bæsj. Det forklarer gutten\jenta foran på boksen. Det er bevist at leverpostei ikke egenlig er laget av lever. Det er laget av navlerusk, pupiler, sixpack mager og 0,1% lever.

Før i tiden, i gamle dager, sånn på 90-tallet, sa man Pos Tei. Men etter at leverposteien med den blide gutten på ble så populær, tenkte statskronprinskongesønnfetteren at man skulle omskrive denne velkjente posteien til leverpostei. Det ble en slager.

Fordeler[rediger]

Det er bevist at det er mye jern i leverpostei. Det var sånn IronMan ble til. Han fikk en overdose da han var i 3-års bursdagen til Jølle Gregor (hans barndomsvenn). Det betyr at han er akuratt som Skipper`n. Hvær gang han spiser leverposte blir han IronMan. Daglig intak i 37år og 294 dager kan føre til IronBestefar, 64-pack mage, 19% økning av størrelsen på leveren og større lagringsplass for navlerusk.