Laban

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Laban som vi også kaller seigmann kom til under andre verdenskrig. Oppfinneren av dette vidunderverket er Hitler. Han skapte seigmennene til en grun av at han vill ha noen han kunne herse med, men resultatet ble dessverre bare 2 cm høye gummigodteri som han knapt nok kunne kaste på motstanderne utenatt at dem fikk en eneste skramme. Men da Hitler opptaket at motstanderne spiste de 2cm høye gummigodtene så hadde en så ondskapsfull plan at hele mannskapet til England døde ut med en eneste gang.

Historie[rediger]

Det Hitler gjorde var å mate maskingeværene med GIFTIGE Laban isteden for harde kuler. Dette gjorde at 5% av soldatene til England døde av latter og 75% av den andre delen av soldatene spiste Labanene og døde en smertefull død. 10% av soldatene skjønte at det var noe annet en muffins oppi Laban seigmennene at de lot være å spise dem.

Dette gjorde Hitler styrtrik og han tjente gode penger og skapte da selskapet Nidar, men den gang uten gift inni så han kunne drive butikk. Dette gjorde Hitler svært populær og markedet vokste fra Tyskland - Frankriket - Belgia - England - Norge osv. Spesielt i Norge gikk dette til topps. Vi nordmenn stappa i oss så mye Laban at mange av oss døde av for store mengder med Laban. Dette gjorde at de store byene i Norge skaffa seg en egen avvendingsklinikk for Laban spisende nordmenn.

[rediger]

Mange år senere presis den 14. januar 2007 økte Laban sortemanget sitt med mange nye labantyper. Dette gjorde stor suksess i Norge og den ble gjerne en diskusjon om hvilken type laban som var best. Mange av befolkningen hold seg fortsatt til den gode gammle klassikeren Laban seigmann, mens kåte ungdommer satte tenna sine i seigdamer.

Mange av Laban brukerne hadde gidd opp Labandrømmen fordi oppskriften hadde endra seg siden Hitler hadde på kokkehatten. Smaken hadde blitt mye søtere og mange klaget på at segmannen var inn i granskauen hard. Mange brukte til å med seigmannen som spiker. Dette opptaget Jens Stoltenberg han hadde tenkt å bygge en finfin hytte i Tromsø. Han synes at prisen på spiker var så drøy på Jernia og bestemte seg for å kjøpe en pakke Laban som trøst. Da opptaget Jens Stoltenberg at Laban var uspiselige og brukte disse som spikere. Dette gjorde at Nidar fikk store problemer med å selge godte sitt. Men det som var posetivt med dette var at snekkerne ville kjøpe Laban istedenfor spiker pga prisen.

Typer[rediger]

  • Laban seigmenn: Disse har solgt i bøtter og spann inntill januar 2007. (antall kjøpte: 11 530 437 poser)
  • Laban Seigdamer: (antall kjøpte: 1 777 398 poser)
  • Laban sure skrikeunger: Disse har solgt mest til bråkerbøtter. (antall kjøpte: 1 991 172 poser)
  • Labans nakne seigdamer: (antall kjøpte: 651 002 poser)
  • Labans salte rockere: Disse selger til popartister. (antall kjøpte: 7 201 poser)