Karl den store

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Karl den store, også kjent som Karl blant venner, er nok mest kjent som oppfinneren av garn. Han har også tidligere fått æren for mindre betydeligere påfunn, som f.eks. badstuen, men en særdeles frekk finske tok patent før ham.

Familie[rediger]

Karl den store var sønn av Thorbjørn Jagland, men ved en feiltagelse vet vi ikke hvem moren var. I motsetning til sine foreldre, var Karl flink til å bruke beskyttelse, så selv avlet ham ingen. Han var derimot en røver på tuba, men det er en annen sak.

Yrkeslivet[rediger]

Mange tror at Karl var en konge, men disse individene kan henge seg etter en søyle hver torsdag, uttalte MacGyver i en pressekonferanse i Libanon. Dette har skapt oppsikt, siden det den dag i dag kun finnes en håndfull personer som vet hvordan man henger seg etter en stolpe. Det er forøvrig heller ikke lov å henge seg på torsdager, så den uttalelsen var egentlig ganske tåpelig og lite gjennomtenkt. Andre mener derimot at det var hele poenget, og dem som har problemer med å henge seg etter søyler sikkert kan finne en guide på nettet.

Karl var nemlig en radio, og den er den mest ettertraktede jobben som finnes. Han fikk dessverre ikke inn p2, men så er det heller INGEN som hører på den kanalen uansett.