Jappsansam

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Norsk Språkråd presenterer[rediger]

En infomasjonstekst om "Jappsansam", et ord under utvikling!
«Jeg bruker "Jappsansam" hver dag, gjør det du også og bli like trendy som meg, MEG, MEEG

- Jan Thomas om "Jappsansam"

Han legger også til at hvis du bruker Head and Shoulders sin Fakehear serie vil du få et like glansfullt, silkemykt, flass fritt og ellers "perfekt på alle måter hår" slikt som hans hår er.


Detter er lederen for prisutdeling Årets Biker Ord

Denne informasjonsteksten er om det nylig godkjente ordet ”jappsansam”. Dette ordet har møtt stående applaus landet over og mottatt høytstående priser som; Dyslektikernes Favoritt, Årets Biker Ord og kanskje den mest høytstående av dem alle: Tiårets Ord For Oss Skjeve (Av bladet Blikk).

Dette er en episk informasjons tekst om ”Jappsansam”. Fra å være et lite ord til å bli Norges mest brukte og utbrukte ord innen for alle samfunnslag. Fra bikerne med flere tatoveringer enn hjerneceller til sosieteten i Bærum, alle bruker det!

Alt fra ordets noget spesielle uttale og betydning til dens intense historie og dens imponerende betydning for Norge skal denne informasjonsteksten ta for seg.

Merk: Denne teksten er skrevet for og ikke av Norsk Språkråd. Dette skyldes at ingen i Norsk Språkråd engang kan stave sitt eget navn riktig! Dette er ganske logisk med tanke på at de i de senere årene har godkjent ord som Pøbb. Grunnen til at ingen kan skrive sitt eget navn riktig er at de skriver og snakker nynorsk.

Merk igjen: Nynorsk.

Historie[rediger]

Fil:Westlife.jpg
Dette er Westlife, de var store (men likevel tragiske) når "Jappsansam" var liten

En gang på 90-tallet mens alle sang til de supre melodiene til ”band” som Westlife og Backstreet Boys så ”jappsansam” dagens lys. Rettere sakt, et slitent pøbblys, og da er det ikke vanskelig å fatte at vår ikke fult så stolte oppfinner av ”Jappsansam” faktisk var full. Han skal visstnok hatt en promille godt over 3 ‰, og han skal ha uttalte ordet på denne måten: ”Jappshansham”. Denne uttalen har så klart blitt modernisert og fornorsket oppgjennom årene slik at du ikke trenger å være full og fra Brumunddalen for å kunne uttale det riktig.

Det tok flere år ”jappsansam” ble stor nok til å flytte hjemmefra, hele ti år i Brumunddal tok det. Å overleve der såpass lenge er i seg selv en prestasjon, men at det klare å komme seg bort derfra er noe vi aldri har sett maken til. Nok om det! Bare etter tre år utenfor Brumunddal ble”Jappsansam” kjent fra Nord-Norge til Sør-Norge. To år senere har det blitt til Norges mest trendy ord, det brukes i allemansblad/avis som Blikk og Totens lokalavis; Totningen. Spesielt Norges fem filmskuespillere og populære musikkartister som Lynnie Treekrem og Jan teigen bruker ordet flittig. 50 Cent har også uttalt i en pressemelding at bruker ordet ”Jappsansam” daglig, han sa også elsker Norge og at han tenkt til å bo der om en 80/100 år. Vi gleder oss allerede.

Betydning for oss[rediger]

Fil:Anton LaVey.jpg
Han her er en satanistisk og ateistspisende same som ikke er medlem av anti "Jappsansam" bevegelsen, drep ikke han men anti "Jappsansam" folkene!

Tro det eller ei så har ”Jappsansam” hatt en utrolig betydning og påvirkning på oss her i Norge. Det har blitt startet foreninger som ”Stapp Det Jæ*** Hom** Ordet Opp Der Solen Aldri Skinner” eller S.D.J.H.O.O.D.S.A.S. om du vil. De må ikke forveksles med: "Synske Danskers Jamre Hjem Og Oppsynsmannens Dass for Satanistiske og Ateistspisende Samer". En forveksling der må ikke forekomme. Som sakt finnes det også noen som er for bruk av ”Jappsansam” disse har én etter én blitt knertet av en ukjent liga. Det ensete vi vet er at lederen går under navnet Gratis Laila.

For oss folk flest har også ”Jappsansam” hatt en betydning, som for eksempel: ...ehm... hmm... Dette må tenkes litt mer på... hmm...

Uttale[rediger]

Som sakt har ”Jappsansam” en noget spesiell uttale, den stammer faktisk fra en uoppdaget gren i treet over norske dialekter. Den er kalt for trønder-polsk, siden jeg representerer Norsk Språkråd har jeg ikke lov til å snakke andre språk eller banne, derfor skal jeg ikke skrive hvordan det uttales. Hvis det skulle forkomme at jeg bryter disse strenge reglene vil det føre til pisking og pugging av nynorsk grammatikk i kjelleren til Norsk Språkråd.

Den beste måten å finne ut hvordan det uttales er å oppsøke foreningen for Trønder-Polakker; T.P.H.F.B.T.S.H.K.K.I.H. eller om du vil; ”Trønder-Polakkenes Gjemmested Fra Brutale Tangspisende Sosser med Høyt Kolesterol, og Karl Ivar Hagen”. Det enste problemet er å finne dem.

Ordets Betydning[rediger]

”Jappsansam” har så mang en betydning, det kommer an på hvem som sier det, hvor de kommer fra, om de har spist mye hvitløk i det siste, kjønn, politisk syn, hvor interessert de er i Westlife og til slutt men minst viktig; hvordan de sier det og hvilken sammenheng de sier det i.

Merk: ”Jappsansam” betyr ikke noe som likner på Ja eller OK. Det har ingen logisk betydning.

Et eksempel er Jan Thomas sin betydning:

Fil:Jan thomas sensurert.jpg
Dette er Jan Thomas, jeg har sensurert ham slik at du kan få sove i natt!

- Hvem sier det: En ikke streit ”gutt” med mer sminke enn polske prostituerte.

- Hvor de kommer fra: Er det noen som bryr seg om det egentlig?

- Om de har spist mye hvitløk i det siste: Jeg gidder ikke å sjekke!

- Kjønn: Uvisst.

- Politisk syn: For dum!

- Hvor interessert de er i Westlife: Minst 2 ”Best Of” samlinger i hjemmet hans.

Det siste bryr vi oss ikke om.

Alt dette gjør at hans/hennes betydning av ordet blir; Jeg vil piske deg i kjelleren til Norsk Språkråd, nå!

Ikke la Jan Thomas si ”Jappsansam” til deg, ta heller selvmord!


Hvis Karl I. Hagen sier det så blir meningen: Alle oss i FRP (French Rapiers Party) snakker like ofte sant som det snør i nede i helv***! Så lytt godt Etter når han snakker! Selv om det er tungt å høre på han siden han ljuge hele tiden!

Sponset av[rediger]

For å finne ut hva ”Jappsansam” betyr hvis du sier det kjøp boken "Jappsansams Betydning For Polske Jordbærplukkere Fra 2000-2001 Og Annet" for kun 500 kr. Finnes på samtlige ”Ikke Lesbare Bøker Får Du Her!” butikkene landet over!

Fil:Synske spådamer.jpg
Denne informasjonsteksten er også sponset av ”Synske Spådamer” som ”spår deg nå!” For en 100% sann spådom (fra vårt synspunkt), eller pengene tilbake! (fortsatt fra vårt synspunkt).


Eller last ned ulovlig på: www.lastnedjappsansamensbetydninghvisdubrukerdetpåennogenlunderiktigmåteherdottcom.com


!!!For a GOOD time click on this address NOW!!!

www.chicsover300poundsthatarereadytoforefillallyourdreamsforonly19.99$persec.com


!!!Call this number now for a big SURPRISE!!!

66 99 66 99


www.youwon.com. Where everyone is a WINNER