Issalat

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Issalat er en type frukt. Hvis den ikke er moden nok, så blir man en homse. Hvis man bare rører den så fryser man i hjel. Hvis man spiser noe av den blir du som oftest snømannen Kalle kan alltid falle. Sist sommer ble han dømt bare til et års fengsel. Han fortjente 9999999999999 år fordi han drepte tross alt 99999999999999999999999 folk pr. millisekund. Hvis Issalaten ikke er moden nok blir man en homse. Dette her må du prøve hjemme 1. kjøp deg en isklump hos Hiwi. 2. Skaff deg en Issalat, helst hos fantrillaregnskogen. 3. Kast isklumpen mot issalaten. 4. Nå kan du se at selveste isklumpen er blitt fryset i hjel.

Historikk[rediger]

Issalaten ble først funnet i det varmeste stedet i verden nemlig Sibir. Det var Lionel Messi som fant issalaten. Men han hadde alltid en skurk i hælene på seg nemlig den kjente gangsteren Cristiano Ronaldo. Det fantes bare en issalat i hele verden i 1881. Det var en dramatisk sverdkamp mellom Messi og Ronaldo men Messi så et fly styrte så han stakk av gårde. Ronaldo ledde av han helt til flyet nesten krasjet. Supermann kom å reddet Ronaldo siden de er venner. Men supermann mista plutselig alle kreftene sine så han glapp taket og begge to døde. Messi feiret det hele med brus, chips og godterier. Han forsket på issalaten og fant ut hvordan man lager issalat frø, nemlig med brus, saft, fett, sjokolade og godterier.

Bruk[rediger]

Issalaten kan faktisk bli spist, men denne fyren er så snill at han gir deg et helt fly. Det er grunnleggeren av Empire state building nemlig Bin Laden. Det er umulig at han kan bli ettersøkt. Han kan bruke (snillhetskreftene) sine på issalaten og issalaten blir helt utkonkurrert.

Oppvekst[rediger]

Issalatene vokser på: trær, under jorda, sorte hull i verdensrommet og på Mars.

Viktig informasjon[rediger]

Jeg håper du har lært det vktigste i dag å det er: ser du en umoden issalat, hold deg 10 meter unna den for da blir du ikke en homse.