Oi, hai!

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk


Hva er forsjellen mellom hei og hai?

Hei er et ord man bruker når man hilser på folk daglig. Dette er svært populært og godt likt blant gamle fossiler. (Folk som er over 50) Hai er ett litt mindre populært ord, som ikke er brukt så mye fordi det blir sammenlignet med et dyr kalt hai.

Dyret Hai

Hai er et kjøttetende dyr som lever mye i vest (den må ikke forveksles med den kinesiske shanghaien). De elsker å jakte på små bæsjeunger som går turer alene i skogen. Disse barna bruker de og gjemme på en plass kalt et barnehjem Dette stedet blir de en stund til haiene kommer og henter dem igjen. Norge tjener fett med penger på denne industrien, og er derfor en av verdens rikeste.

Hva er haiens fiender?

Her er en liste over noen av dyrene som truer haiene mest.

  • MacGyver
  • Frustrerte Fruer
  • Allah
  • Aliens
  • Kjøleskap
  • Ørerensere
  • Nettby

Har haiene noen våpen til å beskytte seg med?

Som alle vet er haiene farlige. Haiene er siktet i flere rett saker for serie mord, grove overgrep, bank ran, svindel og data hacking. Disse seriemordene flyvende kjøtteterne er utstyrt med Spas 12, Mg3, Mp5, Mp3, Nokia, Uzi, F2000, Rpg-7, At Mine, Bestemor's gamle undertøy og Fernando Torres. Disse dyrene er uhyrlig farlige og skremmende. Under 2 verdenskrig støttet de Tyskland og var med i Nazistyre. Nå 189 år senere jobber de som gangstere og mafiagjenger som herjer landet vårt.

Hvordan kan vi stoppe disse dyrene?

Det er bare en måte å drepe disse dyrene på. Du må ha kniv å stikke dem eller skyte dem flere ganger med maskingevær, (kan også smitte dem med aids, herpes, svineinfluensa eller Sterilisere dem) derreter kapper du av hodet deres og brenner det som på Twillight 1! Eller så kan du bare si: Isak min bror på engelsk og de ler seg i hjel.

Whats out for the hardcore killers, twilight digging hais!