Grandiosa

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Respekt for Grandiosa!»

- Grandiosa om sin egen pizza

«Det er for usunt!!!»

- Morra di om Grandiosa

«Trenger mer frukt.»

- Piratdeiga om Grandiosa

Grandiosa er den beste pizzaen i verden. Den topper både Big One, Dr. Oepkter, Spaghetti A La Capri og bamsemums. Den har blitt rost i Italia av Il Duce, Q*bert og folket på Elba. Folk i Frankrike, England og det landet over havet med masse McDonalds og feite folk som spiser der har alle kritisert pizzaen, men den kollektive IQ-en til folkene i alle de landene er 7, til forskjell fra de i Norge, Italia og Canada som har en kollektiv IQ på 187653421567.

Smak[rediger]

Grandiosa har kommet med en haug med smaker på sine pizzaer, som pepperoni, biff, pepperoni deluxe, chorizo, dobbel pepperoni deluxe, bombe, firedobbel pepperoni i gigastørrelse, Morra di og sjokolade-pizza, der sistnevnte gjorde det så bra at russerne gjorde det til et våpen, som førte til at Norge gjorde Grandiosa sjokolade-pizza ulovlig.

Opprinnelse[rediger]

Grandiosa ble oppfunnet i år 234 av MacGyver og Chuck Norris under navnet "Ekte Vannflasker - Kjøp På Circle K Nå", men de gjorde det ikke bra, hovedsakelig av den grunnen at Circle K ikke var funnet opp enda, og de solgte prosjektet til Donald Duck, som byttet navnet til "Grandiosa", men til denne dag er det ingen som vet om han faktisk sa Grandiosa eller om ingen skjønte hva han sa. Den første pizzaen, pepperoni-pizza, gjorde det bra, men etter hvert startet de å lage andepizza, som gjorde Donald sur. Han protesterte, og i retur puttet arbeiderne Donald på en av pizzaene og innførte kommunisme.