Fly (verb)

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Å fly er en kunst som mennesket alltid har velet utføre men aldri klart grunnet se j**** tyngdekreften.. Kunsten ligger i å kaste seg mot bakken og bomme. Dette er det mange som har prøvd, blandt annet Norges ex-statsmininster Kjell Mangne Bondevik. Han kastet seg utfor taket på Stortinget og traff Olof Palme som var på vei til en Lyn/Oslo kamp. I senere tid har folk sagt at han var heldig som ble spart for pinen. Det finnes også de som sier at om Gud hade velet at mann hadde kunne fly hadde gitt han vinger som beveren.


For å kunne fly selv kan du følge disse enkle skrittene.

1. Få foreldrene dine ut av huset. For all del gjør dette, de vill ikke se deg brekke alle beinene i kroppen din.

2. Gå til det høyeste punktet i huset ditt og åpn opp et vindu. Definasjon av vindu: Ikke det slags vindu der du skriver WWW.ikkepedia.org men det som du lukker for å holde ute stanken av naboens middag.

3. Hopp utfor med hodet først.

4. Akkuratt før du treffer bakken/verandaen, sørg for å bli distrahert sånn at du glemmer at du skal treffe bakken og blir svevende i luften.

5. Når du svever, hver sikker på at du ikke tenker på det du gjør. Tyngdekreften kommer til å lure på hva du egentlig holder på med og dra deg ned til bakken.


I mer moderne tider har mennesket klart å bygge store maskiner som flyr for oss. De heter fly. Noen folk er , forståelig, redde for å fly fordi de synes at mannen i security ligner på Usama Bin Laden. Fuglene har selvfølgelig alltid klart det og narrer oss. Den første kjennte skapningen som kunne fly var en dinosaur som gikk under benevningen "Opfaunetorious." Den kunne lukte World of Worcraft avhengige på mane kilometers avstand. Dette var helt unødvenig siden WoW ikke var oppfunnet enda og derfor døde de ut.Historie[rediger]

I år 1073 hoppet munken Alberto Caffino ut av et kirketårn med vinger av fjær fra fugler. Det kostet han bare to brekkte bein.

I år 1486 tegnet Leonardo Da Vinci tegninger som viste hvordan å bygge en flyve maskin. Dette ble lagt inn i Flying for Dummies.

I år 1669 bygget Kong Kurs av Frankrike et flygendes skip som Gud hadde designet for han. Når skipet skulle luft settes fra toppen av et høyt tårn gikk den ned med alle mann. Dette er Guds beste practical joke siden Bangladesh.

I år 1753 knyttet John Lincolnshire fra England seg til en måse.

I år 1903 bygget brødrene Wright verdens første flygbare fly etter år av hardt arbeid og 5 mindre brødre enn da de begynnte.

I år 1983 hoppet George Bush utfor et kirke tårn med vinger. Da er vi tilbake der vi begynnte.Mal:Hvordan