Fett

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Fett er den beste delen av maten man spiser. Det smaker fantastisk, og mange ungdommer på et sted kalt Ersfjordbotn lever av akkurat dette. Mange tror at umettet fett (som man finner mye av i fisk,) er sunnere enn mettet fett (som finnes mye av i burgere og andre kjøttprodukter som bacon). Men dette er ikke sant, og de som tror det tar GRUNDIG feil. Alle som motsier dette vil bli oppsøkt og torturert med spisepinner.

Det har seg slik at jo mer fett man har, desto fortere kan man rulle fra barbariske gestapo folk som prøver å knulle deg. Dette har ERNA forstått.

For deg som vil se hvordan fettet fungerer, bare gå og kjenn på magen til erna eller sleik under ovnen på kjøkkenet ditt. Det lærer du fort at du ikke burde gjøre igjen.

Som alle vet er det en stor trend å unngå fett i det daglige kosthold. Men nå har ekspertene blitt enig om at nyårets trend blir ganske så motsatt. I 2009 vil det bli veldig populært med feit mat, feite mennesker og et godt liv. Det er også sagt at uttrykket "Fett" (som i opera er drit fett) har mye med den kommende trenden å gjøre. Tynne og muskuløse mennesker vil bli sett på som mindreverdig. Og du får ikke stemmerett med mindre du er minst 100kg overvektig. Og for dere politisk interesserte er Erna Solberg så og si klar statsminister til neste valg. Stoltenberg vil ikke ha en sjanse med mindre han skaffer seg masse fet mat.

Fett kommer også fra det latinske ordet Fettsekk, som har i sin oppstandelse kommet fra Harald Kongen A.K.A Kong Harald sin oppstandelse på det 1700-tallet. I gamle dager ble fett brukt som glidemiddel for russere som har en manglende potens og styrke til og utføre ett samleie. Dette gjaldt også mummitrollene som kom til Norge etter 6 dagers krigen i Israel.

Den magiske skapningen Tugba elsker fett. hun påstår at hun ikke klarer seg uten, noe som vi stoler på.

Tugba klarer seg ikke uten fett hun er så feit at morra hennes ikke kommer in døra.