Cahtraien

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

En cahtrai er et mytisk vesen som har eksistert siden jorden hadde en tvillingplanet.

På jorden levde atlantidene og på tvillingplaneten levde cahtraiene fredelig. Begge disse folkene var svært teknologisk avanserte, ja på tidspunktet da dette skjedde var cahtraiene litt lenger der vi er i dag (2014). Men en dag kolliderte de to planetene. Størsteparten av både atlantidene og cahtraiene døde ut, men noen av cahtraiforskerne hadde forutsett både at det ville skje og at planeten deres ville bli ødelagt i sammenstøtet. Så de bygget ti store raketter med plass til fem hundre personer i hver og prøvde å få med seg så mange cahtraier som mulig. Og da rakettene var fylt opp, like før krasjet tok de av og dro avgårde til mars og ventet der til støvet hadde lagt seg.

Da dro de tilbake til jorden og bosatte seg der. De eneste atlantidene som var igjen bodde i Atlantis, så de hadde hele jorden for sin hånd men de brukte lite av den for det. For cahtraiene trives for det meste i store litt småkjølige skogområder. Etter hvert som menneskene kom bygde de seg store byer over tusen meter under bakken. De fleste cahtraier nå til dags holder til rundt om i Norge, Canada og Russland.

Nå for tiden er det ca. 10 000 cahtraier i verden. En cahtrai blir som oftest litt eldre enn mennesker flest. Det vil si ca. 100-150 år. De kan bli opptil to meter høye. Da de har levd lenge med mennesker har de utviklet evnen til å kunne veksle mellom menneskeform og cahtraiform. De har også usedvanlig godt syn og meget god hørsel. Lederen deres, cahtraychen har evnen til å levitere. De er og så meget sterke og raske.

Bilder av en cahtrai er foreløpig ikke tilgjengelig. Det er dessuten viktig å huske at Cahtraiene er en intelligent rase og må regnes som våre medmennesker!