Bustetroll

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Bustetroller er dyr som er sterkt beslektet med apene. De kan også på langt hold minne om mennesker, men store mentale forskjeller gjør bustetrollene til en egen dyreart.

Anatomi[rediger]

Bustetrollenes anatomi minner svært om menneskenes, men det fins noen svært grunnleggende forskjeller. Den indre anatomien er på den andre siden nermest identisk med menneskets, det eneste som skaper forskjell her er hjernen.

Ytre anatomi[rediger]

På utsiden er bustetrollene svært uforskjellige fra menneskene. Huden deres er svart, eller svært mørk, og den er ofte veldig hårete. På den andre siden er bustetrollene nesten like tunge og høye som mennesket.

Hjerne[rediger]

Bustetrollenes hjerne er det som utgjør den største forskjellen sammenlignet med mennesket. Bustetrollene har nemlig ti ganger så liten hjerne i forhold til menneske. Derfor er det mer vanlig å sammenligne bustetrollenes hjerne med en fiskehjerne eller en kaninhjerne. Et gjennomsnitlig bustetroll har IQ på rundt 10, noe som er veldig lavt i forhold til et vanlig menneske som ligger på rundt 100. Dette vil si at bustetrollene er svært uintelligente og deres bruksområder i samfunnet er svært lavt.

Historie[rediger]

I gamle dager[rediger]

Bustetrollene er en nokså gammel dyreart, og de flest av dem kommer opprinnelig i fra Afrika. I sine første dager levde de i flokksavannen, og det de for det meste levde av var sand eller annen avfall de fant rundt om i ørkenen.

1700-tallet begynte bustetrollene å spre seg til andre land. De kom opprinnelig til andre rikere land fra båter og ble brukt som slaver. Slavene ble hovedsakelig brukt av mennesker, men det var ikke uvanlig at andre individer som for eksempel katter og hunder eide noen. Grunnet bustetrollenes lave intelligens kunne ikke slavene brukes til all verdens, men de kunne fungere i noen små uavanserte former for husarbeid. Slavene ble svært populære og de fleste familiene i middelklassen og overklassen eide et par. På slutten av 1800-tallet ble slavene ulovlige, og det var ikke lenger lovlig å eie et bustetroll som en slave.

På begynnelsen av 1900-tallet krydde det av bustetroll rundt om i verden som ikke kunne brukes til stort. De drev gatelangs og spiste det de fant av søppel og annet avfall etter menneskene. De fungerte ikke som noe nyttig i samfunnet, men de kunne fungere som lett underholdning for mennesker flest. Derfor ble de etter hvert brukt på sirkus. Men etter hvert ble også dette ulovlig, og nok en gang ble bustetrollene ubrukelige i samfunnet.

I dag[rediger]

I dag har bustetrollene blitt et samfunsproblem og et skadedyr. For grunnet deres svære evne til å formere seg finnes de i dag over alt. De sprer seg med menneskene og prøver å fungere som vanlige mennesker, men grunnet deres lave intelligens kommer de aldri til å lykkes. De ødelegger samfunnet ved at de handler mot loven og driver med kriminelle ting. De opererer mest i gjenger og kaller seg selv for gangstere, selv om de har lite til felles med 40-tallets gangstere og mafia.