Brukerdiskusjon:156.52.123.70

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Walk-through[rediger]

EN:
Today, I'll walk you through the things you need to know about Artigpedia.

  1. There's a world clock page in case you need to check the time in your area. If your area's not on there, feel free to add it here!
  2. Every page (but not article, or an empty page) has a {{Time}} template. The time is anywhere if you need to know it. When you place your mouse on it, it has a purge link and a world clock link. Example:
10:40 PM (purge the time / rens tiden | see our world clocks / 
se verdens klokker)

And have a great {{time}}! Sorry, that was just a pun. He-he.
NO:
I dag skal jeg lede deg gjennom de tingene du trenger å vite om Artigpedia.

  1. Det er en verden klokke side i tilfelle du trenger å sjekke tiden i ditt område. Hvis området ditt ikke er der, kan du gjerne legge det til her!
  2. Hver side (men ikke artikkel, eller en tom side) har en {{Time}} mal. Tiden er hvor som helst hvis du trenger å vite det. Når du plasserer musen på den, har den en renselink og en verdensklokkelink. Eksempel:
10:40 PM (purge the time / rens tiden | see our world clocks / 
se verdens klokker)

Og ha en flott {{tid}}! Beklager, det var bare en ordspill. Hehe. 64.114.239.29 7. nov. 2019 kl. 20:35 (UTC)

Update / Oppdater[rediger]

EN:
There's also a clock on the main page, but it doesn't show AM or PM. It is currently 10:40 PM. 24 hour clock: 22:40.
NO:
Det er også en klokke på hovedsiden, men den viser ikke AM eller PM. Det er for øyeblikket 10:40 PM. 24 timers klokke: 22:40.
Apple (diskusjon) 8. nov. 2019 kl. 16:26 (UTC)


Dette er en diskusjonsside for en anonym bruker som ikke har opprettet konto enda, eller som ikke bruker den. Vi er derfor nødt til å bruke den numeriske IP-adressen til å identifisere dem. En IP-adresse kan være delt mellom flere brukere. Hvis du er en anonym bruker og opplever å få irrelevante kommentarer rettet mot deg, opprett en konto eller logg inn for å unngå fremtidige forvekslinger med andre anonyme brukere.