Artigpedia:Oppføringsregler

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk
1:35 PM (purge the time / rens tiden | see our world clocks / se verdens klokker)

Se her! Her noen regler hvordan vi oppfører oss. Ja det eksisterer regler her! Bare følg litt, kanskje blir det artig likevel!

Cybermobbing[rediger]

Hei, du vet vel han Lars? Ja, den gale fyren som spiller Runscape på den gamle pcen hans. Dæven for en forferdelig brille! La oss vise hvor dum han er!!

En typisk eksempel hvordan man ikke oppfører seg, sjølv her er cybermobbing null-tolleranse. Forresten... synes ikke du at det er fordelig når DU blir narret på internett, dersom hele verden kan se det? Det er tull! Og det er ikke morsommt i det hele tatt, verden har ikke nødt til a vite det, de kjønner altså ikke om hva du skriver! La oss si 2-0 til Lars!!!

En annen eksempel: du kommer ildsint hjemme etter du har fått dårlig kommentar på skolen i mattetimen. Du kan vel drepe læreren! Hva gjør du? Naturligvis skriver du frustrert en side om læreren din på Artigpedia. Igjen: det er ikke artig!!! Stakkars lærer! Han sier det bare for ditt beste, ikke for å deprimere deg. Heller skriv noe om mattematikk da.

Porno[rediger]

er bæsj. Men erotikk er tillatt! Hvis du er gal, ta en titt på dette.

Respekt[rediger]

Wtf??! Jævlig tosk!! Du mener altså at sidene mine ikke er gode nok?? Fy faen til deg, de mine er ALLTID gode! Bare hold tåta du, din jævel. Du er en horesønn, og ikke den minste! Bare gå og syt litt med mamma, tosk!!!

Hvis vi ser deg slik da må vi blokkere deg. Når vi ikke kan prate på en ordentlig måte, må vi lage beslutninger. Banning på folk lønner aldri!

Men vi vil finne en løsning når du ikke er enig med fjerningspørelsen.


Egentlig, den som blokkerer den første anonymen, orner en fest til alle!