Forskjell mellom versjoner av «Pez»

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk
m (henta fra Ikkepedia)
 
(skrivefeil)
 
(3 mellomliggende revisjoner av 2 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
'''Pez''' er et stoff som kommer fra pezoania. pezoania er den siste planeten i solsystemet og ligger på baksiden av sola. pez er det viktigste stoffet menesket trenger for å leve. pez kan komme i forskelige former som flyttene, pulver, men som oftest i tabelet form. oppdageren av pez var doktor pez som var oppkalt etter pezoania. pez er også et farlig stoff viss et meneske tar formye av pez kan de dø. pez i flytene form er mye farligere enn tabelet form. pez kan komme i mange forskjellige smaker som cola, sitron, apelsin, jordbær og kirsebær bare for å nevne noen.
+
'''Pez''' er et stoff som kommer fra pezoania. Pezoania er den siste planeten i solsystemet og ligger på baksiden av sola. Pez er det viktigste stoffet menesket trenger for å leve. Pez kan komme i forskelige former som flytende, pulver, men som oftest i tablett form. Oppdageren av pez var doktor pez som var oppkalt etter pezoania. Pez er også et farlig stoff viss et menneske tar formye av pez kan de dø. Pez i flytende form er mye farligere enn tablett form. Pez kan komme i mange forskjellige smaker som cola, sitron, appelsin, jordbær og kirsebær bare for å nevne noen.

Nåværende revisjon fra 17. mar. 2013 kl. 19:14

Pez er et stoff som kommer fra pezoania. Pezoania er den siste planeten i solsystemet og ligger på baksiden av sola. Pez er det viktigste stoffet menesket trenger for å leve. Pez kan komme i forskelige former som flytende, pulver, men som oftest i tablett form. Oppdageren av pez var doktor pez som var oppkalt etter pezoania. Pez er også et farlig stoff viss et menneske tar formye av pez kan de dø. Pez i flytende form er mye farligere enn tablett form. Pez kan komme i mange forskjellige smaker som cola, sitron, appelsin, jordbær og kirsebær bare for å nevne noen.