Forskjell mellom versjoner av «Paris»

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk
(Opprettelse)
Linje 1: Linje 1:
Paris [[er]] [[en]] liten landsby [[i]] [[Russlands|Russland]] snille side. Den smarteste beboeren heter [[Donald Trump|Donald Promp]]. Det var han som startet 1. verdenskrig på [[1900]]-tallet ved å dra til underjordiske samlede stater av [[[Amerika]]]. Det var han som fant opp [[[agurksyre]]] som er veldig populœrt i [[Midtøsten]. Paris hadde mange dustete ledere som [[Napoleon]], [[Julius Cæsar]] og mange fler.
+
Paris [[er]] [[en]] liten landsby [[i]] [[Russlands|Russland]] snille side. Den smarteste beboeren heter [[Donald Trump|Donald Promp]]. Det var han som startet 1. verdenskrig på [[1900]]-tallet ved å dra til underjordiske samlede stater av [[Amerika]]. Det var han som fant opp [[[agurksyre]]] som er veldig populœrt i [[Midtøsten]]. Paris hadde mange dustete ledere som [[Napoleon]], [[Julius Cæsar]] og mange fler.

Revisjonen fra 25. okt. 2017 kl. 18:47

Paris er en liten landsby i Russland snille side. Den smarteste beboeren heter Donald Promp. Det var han som startet 1. verdenskrig på 1900-tallet ved å dra til underjordiske samlede stater av Amerika. Det var han som fant opp [[[agurksyre]]] som er veldig populœrt i Midtøsten. Paris hadde mange dustete ledere som Napoleon, Julius Cæsar og mange fler.