Forskjell mellom versjoner av «Paris»

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: paris er en liten landsby i russlands snille side den smarteste beboeren heter donald trump det var han som lagde 1. verdenskrig på 1900 tallet ved å dra til underjordiske samlede sta...)
 
 
(3 mellomliggende revisjoner av 2 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
paris er en liten landsby i russlands snille side den smarteste beboeren heter donald trump det var han som lagde 1. verdenskrig på 1900 tallet ved å dra til underjordiske samlede stater av amerika det var han som fant opp agurksyre som er veldig populœrt i midtøsten paris hadde mange dustete ledere som napoleon og julius cesar og fler
+
Paris [[er]] [[en]] liten landsby [[i]] [[Russland]] snille side. Den smarteste beboeren heter [[Donald Trump|Donald Promp]]. Det var han som startet 1. verdenskrig på [[1900]]-tallet ved å dra til underjordiske samlede stater av [[Amerika]]. Det var han som fant opp [[agurksyre]] som er veldig populœrt i [[Midtøsten]]. Paris hadde mange dustete ledere som [[Napoleon]], [[Julius Cæsar]] og mange fler.

Nåværende revisjon fra 26. des. 2018 kl. 21:12

Paris er en liten landsby i Russland snille side. Den smarteste beboeren heter Donald Promp. Det var han som startet 1. verdenskrig på 1900-tallet ved å dra til underjordiske samlede stater av Amerika. Det var han som fant opp agurksyre som er veldig populœrt i Midtøsten. Paris hadde mange dustete ledere som Napoleon, Julius Cæsar og mange fler.