Forskjell mellom versjoner av «Justin Bieber»

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk
m (Tilbakestilte endring av 89.11.128.4 (diskusjon) til siste versjon av CartoonistHenning)
(Siden var mangelfull.)
Linje 1: Linje 1:
'''Justin Bieber''', eller Justin Myhre som han egentlig heter, bor nå i [[Canada]]. Når Justin var 5 så flyttet faren ut og tokk med seg Justin til Canada. Faren skiftet etternavnet hans Beiber til Bieber.
+
'''Justin Bieber''', eller Justin Myhre som folk liker å kalle ham, bor nå [[i]] [[Canada]]. Når Justin var [[5]] [[år]] så flyttet faren ut og tokk med seg Justin til Canada. Faren skiftet etternavnet hans Beiber til Bieber.
Det sies at etternavnet kommer av at Justin ble stikket av en bie når han kom til Canada.
+
Det sies at etternavnet kommer av at Justin ble stikket av en [[bie]] når han kom til Canada.
Den bien hadde en slags gift i seg, og når den stakk Justin i halsen så fikk han barne/jente stemme.
+
Den bien hadde en slags gift i seg, og når den stakk Justin i halsen så fikk han jentestemme.
  +
  +
== Populæritet ==
  +
Justin Bieber ble sangartist i et [[danseband]] allerede i [[2000]]. Manageren hans heter [[Kurt Nilsen]]. Han [[er]] nå [[14]] år, [[og]] han er allerede blitt populær blant jevnaldrene [[Jente|jenter]] og [[Homofili|homser]] fordi jentene og [[Homo|homsene]] ønsker [[å]] være kjærester med ham siden de er like gamle, og fordi han er en dansebandvokalist. Da Bieber fikk [[kreft]] og mistet alt håret, måtte alle de 14-årlige jentene og [[Homse|homsene]] barbere seg alt de hadde av hår. Jentene og [[Homofile|homsene]] i 14-årsalderen er naive og kjøper gjerne Justin Bieber-billetter for [[over 9000]] - uten å sjekke om de er falske, det er fordi de tror de blir kjærester med Justin Bieber med det samme de ser hverandre. Det jentene og [[Homser|homsene]] ikke vet er at Justin Bieber heller vil være kjærester med [[Tysk|tyske]] [[Bæsjebleie|bæsjebleier]] som ble brukt av den [[Muslim|muslimske]] [[Mexico|mexikaneren]] [[Donald Trump]] med [[rompa]] i været.
   
 
[[Kategori:Personer som står bak deg med en kniv i hånden]]
 
[[Kategori:Personer som står bak deg med en kniv i hånden]]

Revisjonen fra 14. jul. 2019 kl. 17:19

Justin Bieber, eller Justin Myhre som folk liker å kalle ham, bor nå i Canada. Når Justin var 5 år så flyttet faren ut og tokk med seg Justin til Canada. Faren skiftet etternavnet hans Beiber til Bieber. Det sies at etternavnet kommer av at Justin ble stikket av en bie når han kom til Canada. Den bien hadde en slags gift i seg, og når den stakk Justin i halsen så fikk han jentestemme.

Populæritet

Justin Bieber ble sangartist i et danseband allerede i 2000. Manageren hans heter Kurt Nilsen. Han er14 år, og han er allerede blitt populær blant jevnaldrene jenter og homser fordi jentene og homsene ønsker å være kjærester med ham siden de er like gamle, og fordi han er en dansebandvokalist. Da Bieber fikk kreft og mistet alt håret, måtte alle de 14-årlige jentene og homsene barbere seg alt de hadde av hår. Jentene og homsene i 14-årsalderen er naive og kjøper gjerne Justin Bieber-billetter for over 9000 - uten å sjekke om de er falske, det er fordi de tror de blir kjærester med Justin Bieber med det samme de ser hverandre. Det jentene og homsene ikke vet er at Justin Bieber heller vil være kjærester med tyske bæsjebleier som ble brukt av den muslimske mexikaneren Donald Trump med rompa i været.