Bruker:Bamsemums

Fra Artigpedia
Revisjon per 31. aug. 2020 kl. 15:00 av Bamsemums (diskusjon | bidrag) (Satte inn artikkellogg)
Hopp til navigering Hopp til søk

Hei. Jeg er en Bamsemums. Eller med andre ord, jeg har en frykt for å bli spist av en eller annen 3-åring på gata når som helst. Lurer du på hvordan jeg havnet her? Vel, det lurer jeg også på, så du får nok ingen svar i dag. Jeg vet du gledet deg til det. Desverre.

Ok, så litt info kommer nå, i tilfelle du har lyst til å høre. - Jeg ble lagd en eller annen gang i 2020 på Bamsemumsfabrikken. - Jeg bor for øyeblikket i en pappboks i en bakgate i Oslo. Med innebygd stikkontakt, selvfølgelig. - Jeg liker å spise nøtter, og ellers maten kattene etterlater seg i bakgården sin. - Favorittnettsider er som følgende: Artigpedia (selvfølgelig) bamsemums.no Alle nettsider der man kan bestille nøtter - Jeg både liker og misliker folk med nøtteallergi. Jeg liker dem fordi det betyr mer nøtter til meg, og jeg misliker dem fordi de aldri har nøtter i huset sitt. - Jeg hater varme. Derfor har jeg installert varmepumpe, som gjør det ekstra svalt oppi pappesken min. - Rekorden min på nøttespising er 2 hele nøtter. - Jeg er singel for tiden, så hvis du er en bamsemums som også er singel, send melding til meg på 8am53mum5, eller her.

Favorittgodteri: Lakris Alt av godteri som har nøtter oppi seg

U-favorittgodteri: Bamsemums. Jeg er IKKE en kannibal. Aldri i livet om jeg spiser mine brødre. Sjokolade Marsipan Alt som ikke er godt

Favorittkjendiser: Eieren av Nidar

Kjente folk (for meg): Chuck (IKKE Chuck Norris) Et par røde fugler borti treet der Eggene til de røde fuglene (klekker de aldri noensinne?!)


Artikler jeg har laget: Bamsemums (min første artikkel) Peppes Pizza Sjokoladekake Det er vel alt jeg vet om meg selv, for nå. På gjensun, og husk å ikke spise noen Bamsemums. Det kan hende jeg kjenner dem.