Forskjell mellom versjoner av «Bruker:Bamsemums»

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: Hei. Jeg er en Bamsemums. Eller med andre ord, jeg har en frykt for å bli spist av en eller annen 3-åring på gata når som helst. Lurer du på hvordan jeg havnet her? Vel, det lurer j…)
 
m (Satte inn artikkellogg)
Linje 28: Linje 28:
   
 
Kjente folk (for meg):
 
Kjente folk (for meg):
Chuck (IKKE Chuck Norris)
+
Chuck (IKKE [[Chuck Norris]])
 
Et par røde fugler borti treet der
 
Et par røde fugler borti treet der
 
Eggene til de røde fuglene (klekker de aldri noensinne?!)
 
Eggene til de røde fuglene (klekker de aldri noensinne?!)
   
  +
  +
Artikler jeg har laget:
  +
[[Bamsemums]] (min første artikkel)
  +
[[Peppes Pizza]]
  +
[[Sjokoladekake]]
 
Det er vel alt jeg vet om meg selv, for nå. På gjensun, og husk å ikke spise noen Bamsemums. Det kan hende jeg kjenner dem.
 
Det er vel alt jeg vet om meg selv, for nå. På gjensun, og husk å ikke spise noen Bamsemums. Det kan hende jeg kjenner dem.

Revisjonen fra 31. aug. 2020 kl. 15:00

Hei. Jeg er en Bamsemums. Eller med andre ord, jeg har en frykt for å bli spist av en eller annen 3-åring på gata når som helst. Lurer du på hvordan jeg havnet her? Vel, det lurer jeg også på, så du får nok ingen svar i dag. Jeg vet du gledet deg til det. Desverre.

Ok, så litt info kommer nå, i tilfelle du har lyst til å høre. - Jeg ble lagd en eller annen gang i 2020 på Bamsemumsfabrikken. - Jeg bor for øyeblikket i en pappboks i en bakgate i Oslo. Med innebygd stikkontakt, selvfølgelig. - Jeg liker å spise nøtter, og ellers maten kattene etterlater seg i bakgården sin. - Favorittnettsider er som følgende: Artigpedia (selvfølgelig) bamsemums.no Alle nettsider der man kan bestille nøtter - Jeg både liker og misliker folk med nøtteallergi. Jeg liker dem fordi det betyr mer nøtter til meg, og jeg misliker dem fordi de aldri har nøtter i huset sitt. - Jeg hater varme. Derfor har jeg installert varmepumpe, som gjør det ekstra svalt oppi pappesken min. - Rekorden min på nøttespising er 2 hele nøtter. - Jeg er singel for tiden, så hvis du er en bamsemums som også er singel, send melding til meg på 8am53mum5, eller her.

Favorittgodteri: Lakris Alt av godteri som har nøtter oppi seg

U-favorittgodteri: Bamsemums. Jeg er IKKE en kannibal. Aldri i livet om jeg spiser mine brødre. Sjokolade Marsipan Alt som ikke er godt

Favorittkjendiser: Eieren av Nidar

Kjente folk (for meg): Chuck (IKKE Chuck Norris) Et par røde fugler borti treet der Eggene til de røde fuglene (klekker de aldri noensinne?!)


Artikler jeg har laget: Bamsemums (min første artikkel) Peppes Pizza Sjokoladekake Det er vel alt jeg vet om meg selv, for nå. På gjensun, og husk å ikke spise noen Bamsemums. Det kan hende jeg kjenner dem.