Forskjell mellom versjoner av «Artigpedia:World Clock»

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 185: Linje 185:
 
| {{world clock|area=Nauru|+12}}
 
| {{world clock|area=Nauru|+12}}
 
|-
 
|-
| {{world clock|area=Mumbai|+5:30}}
+
| {{world clock|area=Mumbai|+5|mins=30|aom=+}}
| {{world clock|area=Kolkata|+5:30}}
+
| {{world clock|area=Kolkata|+5|mins=30|aom=+}}
 
|}
 
|}
 
<font color="red">*</font> Experiences [[wikipedia:en:Daylight Saving Time|Daylight Saving Time]] / Opplevelser [[wikipedia:no:Sommertid|sommertid]]
 
<font color="red">*</font> Experiences [[wikipedia:en:Daylight Saving Time|Daylight Saving Time]] / Opplevelser [[wikipedia:no:Sommertid|sommertid]]

Revisjonen fra 3. des. 2019 kl. 03:09

11:41 PM (purge the time / rens tiden)

WorldMap.svg

UTC: 11:41 PM
+0HRS

Vancouver*: 3:41 PM
-8HRS

Alexandria: 1:41 AM
+2HRS

Antwerp: 12:41 AM
+1HR

Algiers: 12:41 AM
+1HR

Adamstown: 3:41 PM
-8HRS

Aguascalientes: 5:41 PM
-6HRS

Atikokan: 6:41 PM
-5HRS

Lima: 6:41 PM
-5HRS

Addis Ababa: 2:41 AM
+3HRS

Albuquerque: 5:41 PM
-6HRS

Bamako: 11:41 PM
+0HRS

Dawson City*: 3:41 PM
-8HRS

Bangui: 12:41 AM
+1HR

Cambridge Bay: 5:41 PM
-6HRS

Funchal: 11:41 PM
+0HRS

Ankara: 2:41 AM
+3HRS

Famagusta: 1:41 AM
+2HRS

Asmera: 2:41 AM
+3HRS

Aktau: 4:41 AM
+5HRS

Perm: 4:41 AM
+5HRS

Baku: 3:41 AM
+4HRS

Athens: 1:41 AM
+2HRS

Amman: 1:41 AM
+2HRS

Atyrau: 4:41 AM
+5HRS

Frankfurt: 12:41 AM
+1HR

Istanbul: 2:41 AM
+3HRS

Tripoli: 1:41 AM
+2HRS

Mecca: 2:41 AM
+3HRS

Abu Dhabi: 3:41 AM
+4HRS

Honolulu: 1:41 PM
-10HRS

Dublin: 11:41 PM
+0HRS

Accra: 11:41 PM
+0HRS

Apia: 1:41 PM
+14HRS

Abidjan: 11:41 PM
+0HRS

Aden: 2:41 AM
+3HRS

Recife: 8:41 PM
-3HRS

Zurich: 12:41 AM
+1HR

Valletta: 12:41 AM
+1HR

Willemstad: 7:41 PM
-4HRS

Yerevan: 3:41 AM
+4HRS

Efate: 10:41 AM
+11HRS

Adak: 2:41 PM
-9HRS

Austin: 6:41 PM
-5HRS

Brasília: 8:41 PM
-3HRS

Windhoek: 1:41 AM
+2HRS

Beijing: 7:41 AM
+8HRS

Belgrade: 12:41 AM
+1HR

Khartoum: 1:41 AM
+2HRS

Vatican City: 12:41 AM
+1HR

Yaoundé: 12:41 AM
+1HR

Galápagos Islands: 5:41 PM
-6HRS

Vilnius: 1:41 AM
+2HRS

Dumont-d'Urville Station: 9:41 AM
+10HRS

Mawson Station: 4:41 AM
+5HRS

Davis Station: 6:41 AM
+7HRS

Rothera Station: 8:41 PM
-3HRS

Macquarie Island Station: 10:41 AM
+11HRS

Syowa Station: 2:41 AM
+3HRS

Oranjestad: 7:41 PM
-4HRS

Rarotonga: 1:41 PM
-10HRS

Tegucigalpa: 5:41 PM
-6HRS

London: 11:41 PM
+0HRS

Washington, D.C.*: 6:41 PM
-5HRS

Paris: 12:41 AM
+1HR

Palmer Station: 8:41 PM
-3HRS

Amundsen-Scott Station: 12:41 PM
+13HRS

Tel Aviv: 1:41 AM
+2HRS

Halifax: 7:41 PM
-4HRS

Dawson Creek: 4:41 PM
-7HRS

Santiago*: 8:41 PM
-3HRS

Abu Dhabi: 3:41 AM
+4HRS

Madison: 5:41 PM
-6HRS

Resolute: 5:41 PM
-6HRS

Rankin Inlet: 5:41 PM
-6HRS

Querétaro: 5:41 PM
-6HRS

Majuro: 11:41 AM
+12HRS

The Settlement: 6:41 AM
+7HRS

Kingstown: 7:41 PM
-4HRS

Jamestown: 11:41 PM
+0HRS

São Tomé: 11:41 PM
+0HRS

Cockburn Town: 6:41 PM
-5HRS

Mata-Utu: 11:41 AM
+12HRS

St. John's: 7:41 PM
-4HRS

Basseterre: 7:41 PM
-4HRS

Sarajevo: 12:41 AM
+1HR

Ittoqqortoormiit: 10:41 PM
-1HR

Andorra la Vella: 12:41 AM
+1HR

Hanoi: 6:41 AM
+7HRS

Vientiane: 6:41 AM
+7HRS

Rikitea: 2:41 PM
-9HRS

Malabo: 12:41 AM
+1HR

Redwood City*: 3:41 PM
-8HRS

Baghdad: 2:41 AM
+3HRS

León: 5:41 PM
-6HRS

Maseru: 1:41 AM
+2HRS

Juba: 2:41 AM
+3HRS

Verona: 12:41 AM
+1HR

Acapulco: 5:41 PM
-6HRS

Vienna: 12:41 AM
+1HR

Center: 5:41 PM
-6HRS

Harare: 1:41 AM
+2HRS

Jerusalem: 1:41 AM
+2HRS

Vaduz: 12:41 AM
+1HR

Adelaide: 10:11 AM
+10:30

Darwin: 9:11 AM
+9:30

Reykjavik: 11:41 PM
+0HRS

Libreville: 12:41 AM
+1HR

Ciudad Juárez: 4:41 PM
-7HRS

Riga: 1:41 AM
+2HRS

Happy Valley-Goose Bay: 7:41 PM
-4HRS

Malmö: 12:41 AM
+1HR

Nassau: 6:41 PM
-5HRS

Lhasa: 7:41 AM
+8HRS

Yangon: 6:11 AM
+6:30

Wellington: 12:41 PM
+13HRS

Currie: 10:41 AM
+11HRS

Victoria: 3:41 AM
+4HRS

Winamac: 6:41 PM
-5HRS

Osaka: 8:41 AM
+9HRS

Samara: 3:41 AM
+4HRS

Rabat: 12:41 AM
+1HR

Samarkand: 4:41 AM
+5HRS

Yekaterinburg: 4:41 AM
+5HRS

Lagos: 12:41 AM
+1HR

Fale: 12:41 PM
+13HRS

Salt Lake City: 4:41 PM
-7HRS

Panama City: 6:41 PM
-5HRS

Palo Alto: 3:41 PM
-8HRS

Mariehamn: 1:41 AM
+2HRS

Kathmandu: 5:26 AM
+5:45

Atlanta: 6:41 PM
-5HRS

Omaha: 5:41 PM
-6HRS

Kampala: 2:41 AM
+3HRS

New Orleans: 5:41 PM
-6HRS

Yamoussoukru: 11:41 PM
+0HRS

Cupertino*: 3:41 PM
-8HRS

Quebec City: 6:41 PM
-5HRS

Macau: 7:41 AM
+8HRS

Kiev: 1:41 AM
+2HRS

Chiang Mai: 6:41 AM
+7HRS

Bandar Seri Begawan: 7:41 AM
+8HRS

Ouagadougou: 11:41 PM
+0HRS

Port-aux-Français: 4:41 AM
+5HRS

Fernando de Noronha: 9:41 PM
-2HRS

Santarém: 8:41 PM
-3HRS

Mazatlán: 4:41 PM
-7HRS

Torreón: 5:41 PM
-6HRS

Mérida: 5:41 PM
-6HRS

San Luis Potosí: 5:41 PM
-6HRS

Tréhet: 12:41 AM
+1HR

San José: 5:41 AM
+6HRS

New Delhi: 5:11 AM
+5:30

Kraków: 12:41 AM
+1HR

Porto-Novo: 12:41 AM
+1HR

Bogotá: 6:41 PM
-5HRS

Tórshavn: 11:41 PM
+0HRS

Bantam Village: 6:11 AM
+6:30

São Paulo: 8:41 PM
-3HRS

Nauru: 11:41 AM
+12HRS

Mumbai: 5:11 AM
+5:30

Kolkata: 5:11 AM
+5:30

* Experiences Daylight Saving Time / Opplevelser sommertid

Clock News: