Redigerer Ål (dyr)

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Redigeringen kan omgjøres. Sjekk sammenligningen under for å bekrefte at du vil gjøre dette, og lagre endringene for å fullføre omgjøringen.

Nåværende versjon Din tekst
Linje 1: Linje 1:
'''Ålen''' er et tørt og kipt [[dyr]] som bor i [[Pakistan]], det blir brukt til belte av [[George W. Bush]].
+
'''Ålen''' er et tørt og kjipt dyr som bor i pakistan, det blir brukt til belte av George W. Bush.
   
 
==Historie==
 
==Historie==
Da ålen var liten var den bare en bittliten barnål den datt i et vann og så svømte den til Pakistan via den engelske kanal.
+
Da ålen var liten var den bare en bittliten barnål den datt i et vann og så svømte den til paktistan via den engelske kanal.
dens far heter Banan O`lama.
+
dens far heter Banan O`lama
 
[[Kategori:Dyr]]
 

Merk at alle bidrag til Artigpedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Artigpedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)