Windows 3.11

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Windows 3.11, Windows der dritte und ellfen grösse, det tredje testamentet, den digitale mosebok, er antikkens operativsystem og lite operativt i dag. Systemet ble skapt av Erwin Rummel før "the great depression", og etter andre verdenskrig. Opprinnelig startet som et hobbyprosjekt på cella, tok det senere form til å definere vår analoge kultur.

Fra DOS til Ellfen Grösse, rom ble ikke bygget på en dag[rediger]

Veien gjennom vinduet var hard og lang og det skulle ta mange år før Vinduet åpnet seg. Rommel hadde dårlige kår og lite får, pengene fantes ikke og det meste kom gjennom dugnad. Helt i starten gikk det svært tregt, men etter en rekke fyldige bidrag med Gerd Liv Valla i spissen, tok det seg opp betraktelig. Rommel var en svært analog fyr så det ble ikke skikkelig sving i sakene før Windows 95 (Navngitt etter den værste istida i sibirs historie, de 95 evige vintrer, 95 dagersdøden, 95 дней боли .)

Det Analoge Vindu[rediger]

Det analoge vindu er et rommantisk oljemaleri tegnet av Leonardo DaVinci. Originalt tegnet som en artistisk følelsesbeskrivelse av Cubakrisen, ville dette maleriet vise seg å danne selve inspirasjonen for Windows 3.11. Rammene for bildet ble satt lenge før, allerede i krittiden da sulten var stor og ord var fattige.(Fattige ord?) Ord ble fattige for hvor inspirerende dette maleriet endte med å bli. Hele vårt analoge samfun reflekteres i maleriet, det er en fryd og se på, og et vindu til fortiden.

Maleriet var ombord Blücher, og gikk tapt da slagskipet sank i 1856, bedre kjent som "Slaget ved Akerselva".