Wikia

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Wikia AS er en kommersielt bedritt som produserer biki-pølser for Chef. Det monopoliserer en stor del av Norge i alle bensinstasjoner og kiosker. Biki-pølser er lilla og smaker som smågodt, som er grunnen til at de er så populære. Det blir solgt over 20 000 pølser hver dag i Norge og prisen er sirka 20 kroner. Dette blir dermed 400 000 kroner hver dag, noe som er helt sykt i hodet!

Historie[rediger]

Kjell Arne Wikia startet i 1999 som en pølsebod som solgte biki-pølser på Aker Brygge, som senere ble til bedritten vi i dag kjenner som Wikia AS. De første to årene (1999 og 2000) gikk forrentningen ganske dårlig (gjennomsnittlig -2 pølser hver dag), med de følgende tre årene (2001-2003) inneholdt bare glansdager for Wikia (gjennomsnittlig 4 pølser hver dag!). Han solgte spesielt mye sommeren 2001 på grunn av at folk skulle gjøre seg klare til terrorangrepet 11. september. Kjell Arne hadde fått hemmelige beskjeder om at dette angrepet ville skje den 11. september og fortalte dette til sine kunder, som deretter spredte det videre til hele Oslo.

I årene 2004-2007 skjedde det ingen stor vekst, men bedritten gikk opp til et gjennomsnittssalg på 7 pølser hver dag. Det var ikke før i 2008 at den store bomben kom, nei tulla. Det var i 2011, da det skjedde et nytt terrorangrep midt i Oslo! Kjell fikk som vanlig beskjed om at dette skulle skje og var klar. Han solgte dermed mye pølser og tjente bra. Dessverre døde Kjell Arne i 2011 under terrorangrepet. Han ble skutt i penisen av Anders Behring Breivik og døde to sekunder etter skuddet fordi alt blodet i kroppen rant ut. Det er en veldig trist historie.

Sønnen til Kjell, Tore på sporet, tok opp igjen bedritten i 2013 og tjente dritbra (som bedritter ofte gjør)![1] Han økte gjennomsnittssalget til 10 pølser hver dag, og forretningen gikk strålende!

  1. Halla balla