Tushan Tushano

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Tushan Tushano er en hyggelig ungutt i boken Trompetenes Indre Trubadur av forfatteren Isaac Franz P. Fires. Han har opprinnelse fra Latin Amerika, for det meste fra Panama. Tushan våkner en morgen og finner ut at han ønsker seg en white-peter. Han tar derfor å går ut på en lang vandring for å nå frem til sin livslange drøm. Vi får se mange forskjellige sider av den unge herremannen. Fra fattig ungdom, god venn, rolig forsørger, ivrig skjørtejeger og stor foræder. Tushan får se litt av det meste i sitt oppdrag, og til slutt finner han sin elskede white-peter og han begynner å bruke den med en gang. Tushan Tushano er nå nede i tuppen av Chile der det er veldig kaldt, og også er det andre folk der. Tushi, hans kallenavn, snakker med folk. Mange folk vil ha en bit av Tushan. Veldig mange folk. Rare og normale folk.

Nåtid[rediger]

Tushan har også noen få forstyrrelser. Hans beste venn er en grønn enhjørning med brennende hale som heter Per. De lever nå et fint liv på kysten av Portugal og nyter det gode livet som arvtaker for post-dansband-punk bandet Lazze Laks & Heftige Swingers fra Sarajevo. Miniatyr Yoda har også "frelset" han et par ganger, uten at Per har vist noe om dette. I fritiden like Tushan og Per å ri på katapult og spille fotball-golf med tennisballer. Chunky tennisballer.

Utsagn og kjenninger[rediger]

...and also you have a fish in your closet

Tushan til en gitarspillende blekksprut i London.


Kroppen min er ikke bygd for fart, men for nytelse

Tushan til motstanderens kaptein etter at han hadde tapt en Old-Boys kamp mot Kåres Primitive Pizzaer og Opphakte Kebaber.


Grimme Per, du er grim du!

Tushan til Per da han fikk Hesteinfluensa.


Psykedeliske Pikolo! De er her!

Sitat fra Tushan da hans cyborg enhjørning bror til Per kom flygende.


Hest er best som chips

Sitat etter krangel om hvem som skulle få bære juice komplekset da de åpnet en ny koloni.