Skillpadde

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Skillpadden ble oppdaget på verdens minste øy nemlig Grønnland, noe som er kjempe rart da Skillpadden kan bli så stor som et tog. Skillpadden spiser for det meste snø og kan løpe opp til 0,5 km/t.

Skillpadden ble oppdaget av Missy Elliot da hun tilfeldig vis skulle gjøre fra seg i ei grøft og ble bitt i den brune rompa si, hun kom på sykehus og fikk diagnosen: skillrot. Etter det skrev hun sangen Work it siden hun måtte arbeide med å få av seg skillpadden.

Beskrivelse av skillpadden: Den ser ut som en stein og fargene kan variere fra Sjokk rosa til Homo grønn. Den liker seg veldig godt i brune grøfter med rennesteiner, og de kommer fram ved skumring og biter deg i stumpen din ! Sørg alltid å ha med deg en pepperspray og visst du ikke har, får du gjøre som Elliot Work it!. Paringstiden er oftest fra 1 April - 1 April kl. 20.00. da de legger seg til og sove veldig tidlig. Når hannene kaller på hunner pleier de og rope HABA HABA mens de dasker seg hardt på låret for og vise hvor feite og sterke de er.

Slektninger av skillpadda: Voldemort, Kong Harald og Stella Mwangi.

Den er også i slekt med Julie(forfatteren av denne artikkelen) .. Julie er en veldig rar skapning som man finner i stallen... den skapningen kan være ganske vanskelig å finne.. Men lett vist du leter på den rette plassen.