Sjøgrevling

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Sjøgrevlingene lever i vannet eller i nærheten. De er noen kløppere på å fange all slags fangst som kan komme forbi ved hiet deres. Sjøgrevlingene kan både svømme kjapt, løpe kjapt og er totalt sett den beste pattedyr jegeren. Sjøgrevlingene ligner veldig på en vanlig grevling, men er mye større og mørkere i pelsen. Labbene er mye større enn en vanlig grevling, derav navnet pailabber. Klørene er meget skarpe, akkurat som en kjøkkenkniv.

NB! Ikke finn på å klapp en sjøgrevling, da smetter den til og biter til det knaser av alle slags bein og knokler på det punktet den biter.

Temming[rediger]

Sjøgrevlingene trenger daglig besøk på minst 20 meters avstand og en god niste for at de kan bli tamme. Pass på at nisten er akkurat slik sjøgrevlingen liker den, hvis ikke kan den få et enormt eplepsianfall og dette kan være ekstremt farlig. Da sprer det seg rabies i sjøgrevlingen sin munn og blir du bitt da er det ute med deg. Etter et par måneder med besøk og god niste kan du begynne å gå opp til 10 meters avstand. Og da burde man legge litt mer penger i nisten slik at sjøgrevlingen blir rimelig fornøyd og mett. Klarer du å få den tam er dette dyret et utrolig kjekt og kosete dyr.