Samemafiaen

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Samemafiaen er et internasjonalt kriminelt nettverk med operative grupper, både i USA, England og Tokyo. Deres karakteristiske torturmetoder er kjent i populærkulturen, og kan oppleves i en mengde hollywood-filmer. De samarbeider nært med den Russiske Mafia (KGB) i blant annet New York, der de er hovedimportør/smugler av narkotiske multer og tyttebær. I følge FN er Samemafiaen en av verdens mest truende og ikke-vennlige bevegelser, og er hovedfienden til blant annet George W. Bush.

Samemafiaen er ledet av den beryktede lederen Ante Joppa, som har sitt hovedsete i Karasjok. Fra hans hovedkvarter opererer han alle de ulike undergruppene rundt om kring i verden, og finansierer samevennlige terroristnettverk i blant annet USA der Dagbladets kilder sier at de planlegger en omfattende aksjon for å fremme sine mål.

Alle som vil bli medlem i denne bevegelsen må sverge troskap til lederen og tatovere et reinsdyr over navlen. En pakke petterøe's rulletobakk er også å finne hos alle samer, og er også en ingrediens i samemafiaens beryktede Multejointer som er meget populære i undergrunnsmiljøer rundt omkring i verden.

Samemafiaen holder til på halvøya Norden. Samemafiaen er beryktet i virkelig heten og på kjente filmer som Kill Buljo og Slipp Jimmy fri. Men også i actionserien "MacGyver" kan de forekomme.

Terroristaksjoner[rediger]

  • 2004: Bombet vesttårnet på parlamentet i Brüssel, da det var uenighet om samefolkets multekvoter.
  • 2000: Raserte stortinget da prisen på rulletobakk steg med 50 kr.
  • 1997: Selvmordsaksjon mot MCDonalds hovedkvarter i USA da de nektet å servere folk med nasjonaldrakt.
  • 1995: Stormet en skole i Beirut pga slengbemerkninger fra en jente ved navn Afshan.
  • 1992: Storstilt narkoopprør i New York, Chicago og Los Angeles med Den Italienske Mafia, grunnet bombingen av Ante Joppas skredder.
  • 1988: Syv samepiker bortføres av den Japanske Yakuza mafiaen og Samemafiaen skyter og dreper 84 tusen skolebarn som følge av dette.

etc etc..


Se også[rediger]