Søppelgutten

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Hvem er søppelgutten?

Søppelgutten er et kjent eksemplar av arten Sivaringus Stinkus, og kan finnes I Sandy the city. Søppelgutten er en underart av denne arten, derfor finnes det i hovedsak ett eksemplar av denne underlige skapningen. Det ligger godt i navnet ”underart” fordi gutten ikke er høy, og lever under sekker og poser som inneholder halvspiste krina-lefser, tilsiklede bambusrør, poser fra Nille og Europris, brokkoli fra kinesisk wok og andre koselige ting som er nok så vanlige i dette strøket. Strøket er kjent for deres minioritets bakgrunn, der vi finner folk som: Hemmis, Leppe, Japse, Pukkel Kukfinger, Fisk, Fotneger og til tider så har man observert Puppegutten og der.

Hobbier: Denne hyggelige gruppen danner et vennskap som mange i strøket lengter etter. De har nemmelig sitt eget pokerlag der det spilles om bla hvem som skal danse magedans for Iranerne, hvem som skal ringe til Søppelambasaden os spørre om røkelse og myrra, hvem som skal spise resten av juletreet, hvem som skal klippe tåneglene sine og sist men ikke minst hvem som skal sette fyr på Coop Electro. Vinnerne varierer fra gang til gang, men normalt er det Pukkel og Hemmis som vinner. Det finnes en populær teori om at det er en conection mellom de to. Grunnen til denne gnisten kan være at Pukkel er det som stikker ut av ryggen til Hemmis. Men som sagt, så er dette bare en teori som så vidt er blitt utforsket. Passions: Søppelguttens drøm er å få stå på hoppebrettet til søppelbilen mens den kjører rundt, men det nærmeste vårt ”tidsfordriv” er kommet, må være da han ble tatt for en Palestinsk vaskekjerring, fór med strømmen og endte opp i det som kom til å bli hans andre hjem, nemlig søppelfyllinga. Mat: Det er ikke godt å si hva som går ned strupen til denne Glønten til daglig, men øyevitner har sett at det har vært klining med visse gardiner, og disse gardinene har visst tatt en ”poff”, for de er ikke å se mer. Ellers så går det nærmest på råkost som består av raspede tånegler og innmaten i tv’er.

Årets INN: Årets inn er olabukser med stretch, falsk hårgele fra Europris, Malin Reitan, plastikk blomster og den beryktede og mye omtalte moro mannen: satan i Japan. Al Gore og "Se og Hør" ligger også høyt, men spesielt Al Gore har vært et hot tema rundt pokerboret, for han vil forby produksjon av flatskjermer, noe som blir sett på som en delikatesse av the gang.

Hvor kan man finne Søppelgutten: Hvis man har hellet med seg, så unngår vi vesenet, men hvis man skulle støte på Sivaringus Stinkus så vil det helst være i full leting etter forrige måneds VI-menn, gjerne med de rette effektene, altså konteiner stank, brekt stemme, svartedauen i munnen, maltraktert tryne og russisk aksent.