Risbolle

Fra Artigpedia
Hopp til: navigasjon, søk

En risbolle [som betyr klomposaurus på latin] er et vilt vesen som springer rundt på grønne enger, og er kjent for sine lange rutete værhår. De lever av ferbie-pels og agurker. Risboller skal visstnok ha oppstått fra Madagaskar, men mange påstår at de kommer fra Atlantis.

vekten varierer, men normalt ligger den på 300 kg for hun-risboller og 250 kg for han-risboller. De har en toppfart på 123,3 km/t, og bryr seg lite om fartsgrenser og trafikk. Vi mennesker liker å lage tran av dem. De har en tendens til å sprenge når de blir sinte eller redde, men av og til bare fordufter de. Risboller er meget aggressive, og biter ofte uten grunn. årsaken er ennå ukjent.

Annet[rediger]

Etter mange års forskning har NASA funnet ut at den beste måten å fange en risbolle på er å ta med en radio til der den risbollen skulle befinne seg og sette på Alf-Prøysen musikk eller nrk nyhetene. Dette fascinerer dem meget, og vil etterhvert tiltrekke seg eksemplarer av begge kjønn. Risboller trives i fangenskap så lenge de får rikelig med arbeid å gjøre, som bl.a: vokte nøkler, hente posten, spise middag og flytte på fjell. I Danmark har kongefamilien brukt risboller som vaktbikkjer i mange år pga effektiviteten på risbollene. De skremmer bort vind og vær med de store blåe radioaktive tennene sine når de smiler.

"Jeg ville besøge min ven Kristolf Adolf jr. når jeg til min store forfærdelse så en risbolle på hans trappe. Jeg vidste ikke hvad jeg skal gøre, for jeg ved, at når en risbolle bider, så bider det hårdt, så jeg bare var nødt til at vende rundt for at gå hjem igen." - anonym fra Danmark om risboller.

Arter[rediger]

Det finnes mange typer risboller. De mest kjente er:

1. Vanlige risboller 2. Gangster-risboller som ofte befinner seg i rusmiljøet. 3. Sosse-risboller 4. Drage-risboller [meget farlige til tider] 5. Agurk-risboller [ vegetarianere som ikke spiser ferbie-pels, bare agurker. De er meget sjeldne] 6. Tam-risboller [født i fangenskap] ok hva er dette?????