Plastikk-Produkter fra IKEA

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Historie[rediger]

Plastikkprodukter fra "IKEA" var et skjellsord som ble brukt mye under den musikalske folkefesten i Hamburg i 19-pil og bue. Som var hoved arrangementet i musikktiden "Barkokken" Det var mest anti-rasister som brukte dette skjellsordet mot mennesker som var fan av den Amrekanske smultringen, Donut. Spesielt dem som likte Donutsen med best med karamell smak.

Dem som likte donutsen med sjokolade smak best, ble straffet med å se filmen "Hairspray" 99 ganger, spise 2 karamelliserte rauhål (Som selfølgelig er blitt lagret i fuktige myglete omstendigheter i 200 år). Helt til Undervisningssjef og Dekorasjonssjef i den anti katolistiske menigheten i Madrid, Mohammed Abdulla Ali Ngyuen Mustafa Jallah Hassan stiftet den demokratiske Teselskaps-klubben i 1984. Da ble den "FirstPrice" innspererte Mohammed Abdulla Ali rik begrunn av Arv, stiftet han et selskap som het IKEA ,noe som han ikke viste skulle få så stor suksess som det har blitt de senere år Arven skaffet han selfølgelig gjennom triksing og miksing i "Den store Davids VII" udemokratiske registreings system. Han ble som sakt insperert av FirstPrice, og ville lage like dårlige produkter med litt større størelse.Han ville selfølgelig hoppe et langt hopp i størrelseskjemaet og begynte rett og slett med en bil.

Mohammeds første modell ble kalt Lada, og var oppkaldt etter hans lade lama, som døde når Mohammed var 14 år, på grunn av testikkel og brystvortebrytekreft. Kreften var aggresiv, og den ene brystvorte svulmet opp og sprakk. Etter lamaen omkom i den tragiske hendelsen, var Mohammed nedfor og bestemte seg for å utfordre skjebnen. Han brukte timer på timer for å konstruere en ny fjernstyrt lama,men han endre opp med en ny oppfindelse som han kalte lada.

Lama.jpg

Dette er et bilde av Mohammeds lama, som ble 73 år gammel. Hans avdøde fetter døde også av tekstikkelkreft, men hans tilfelle var i venstre håndledd. Hans mor led også av sykdom, men det var Diabetes. Så hun veide 284 kg, hun klarte desverre å knekke familietreet. Så det er en annen grunn for at Mohammed lagde firmaet IKEA, fordi IKEA designet et Face Plastiktre av metall. Det face Plastikktreet som var lagd av metall, var ikke konstruert for og holde greinene oppe, fordi plastikken var ikke sterk nok. Derfor ble plastikken byttet ut med stål.

[1]