Otto

Fra Artigpedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Den jævel'n ska døtte mæ få!»

- Forbanna Trønder om Artigpedia Otto

«Ikke stjele mine navne...»

- Otto Monster om Forbanna Trønder

Historie[rediger]

Otto ble født en kald dag i 1899 etter at hans mor Tsar Peter den 2., hadde lyst på Marshmallows som ikke var oppfunnet enda. Hans far var alkoholikeren og senere katolikk Geirs leppemat og fikk dermed smake sin første øl som 4 åring, det syntes Otto smakte som Tannråte og Kristenmanns blod og spytta ut ølen med en gang, det likte ikke Geir og ga Otto smekk på rumpen, det skulle vise seg å være smart i senere tid.

Otto ble kalt for "Gutten med guttekjæresten Frida" siden hans kjæreste faktisk så ut som en Mannemann og var dobbelt så sterk som stakkars Otto.

Karriere innen Musikk[rediger]

Otto hadde en rimelig kort karriere som musiker (3 dager, 2 timer og 30 sekunder) etter det fikk han navnet sitt i Gynekologenes rekordbok fordi han jobbet som Gynekolog på den tiden, han har også rekorden i å få sparken fra jobben som Gynekolog raskest (3 dager, 6 timer, 15 minutter og 1 sekund), det kom med i samme bok

Dagens Otto[rediger]

Otto har blitt en profilert Kjendis etter å ha blitt skrevet om i barneboken Morderen Bjarne togvogn og Otto Monster blir pornostjerne, men det er de eneste tingene han er "kjent" for og at han var den som startet 1. Vaffelkrig er allerede glemt av mange.