MacRetard

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

MacRetard også kjent som FJ.

Begynnelsen[rediger]

Han kom til planeten vår på mystisk hvis i 1860 han var omtalt av mange på denne tiden forskere mener at han er grunnen til at den Amerikanske Borgerkrigen startet fordi han disorienterte alle med sitt unaturlige stygge utseende og alle ble forviret og lurte på hva i helvete denne satans Guds forlate tingen var. Det er også sagt at han kan ta formen til andre mennesker i en kort periode hvis han spiser dem. Så ingen visste hvordan han nå så ut, så alle begynte å drepe alle. ÅRSAKEN TIL FØRSTE VERDENSKRIG.
Han klarte å holde seg skjult helt fram til 1914 for han hadde nå vokst seg for stor til at han kunne se ut som hvem som helst med og spise dem. For vanlige mennensker var rett og slett ikke lengre store nok. Den 16. januar gjorde det amerikanske senatet et tiltak for og bli kvitt ham; han ble derfor bannlyst fra USA, men og om å få ham vekk fra kontinentet var et problem, for ingen båt var stor nok til å frakte ham vekk. Så han ble derfor slept bak et lasteskip fra en stor aliminiumsvaier. Han kom ikke lengere enn 16 kilometer ut fra kysten før skipet sank. Tre uker senere dukket han opp i Sarajevo i Bosnia. Den 28. juni 1914 var han ute for en tur. Tilfeldigvis var herr Gagagaga og kona hans ute og viste seg i bil den dagen MacRetard tok all plassen som var der, så det var nesten ikke plass til noen andre der. Dette førte til at en mann fikk klaustrofobi og skjøt Gagagaga og kona hans. Slik ble den første verdenskrig utløst.

Dannelsen av Nazistpartiet[rediger]

Men så forsvant han nok en gang før han dukket opp igjen i Berlin i 1931. Det gikk rykter om at FJ var jøde og derfor dannet Adolf Hitler nazistpartiet for å utrydde alle jøder, blant FJ fordi han var for stor og fordi alle hatet ham. Derfor stemte alle på nazistpartiet og slikk fikk Hitler makta i Tyskland.

Årsaken til Andre verdenskrig[rediger]

FJ ble fanget av nazistene de prøvde og skyte ham flere tusen ganger, men fettlaget has var for tykt. Så i 1944 ga de opp. Hitler ble så irritert over at FJ ikke kunne destrueres at han ikke klarte å tenke dette førte til at Hitler ble gal. Så de sendte ham til England i håp om at FJ ville drive dem gale. Tross alt, skjønte de ikke hva denne stygge saken var og sendte ham tilbake til USA. Mot enden av Andre verdens krig ble amerikanerene desperate over at Japan ville ikke gi seg. Så de tok ham opp i det sterkeste flyet som mennensker noen gang har byggd. De tok FJ opp i flyet, de kastet ham ut over Hirosjima, luket ham opp igjen og slapp ham ut over Nagasaki. Etter dette overga Japan seg.