Kim Jong-un

Fra Artigpedia, Norges største tulleleksikon
Hopp til navigering Hopp til søk

Kim jong-un eller bedre kjent som Nordkoreas største leder eller verdens mest hyggelig kar.

Kim Jong-un har til tider deltatt i FN og NATO og sendt mat forsyninger ned til krigs herjede land som Libya og Somalia. Kim jong-un er også kjent for sin musikalske bakgrunn hvor han da har deltatt under innspillingen til Bruce Springsteen hvor han da nevnte sine favorittsanger som blant annet Born in the USA og Dancing in the dark. Kim har også mennesker som misliker ham, men de er i et fåtall. Folk som misliker Kim er forøvring Jonas Lie og Vladimir Putin. Kim er også med på en spillefilm for tiden hvor han da samarbeider med regisør Dennis Rodman, filmen skal forøvrig heter 21 un over, skal også ha en hovedrolle i filmen King jong.

Oppvekst og utdanning[rediger]

Kim ble født i Nordkorea inne i et atom kraftverk. Han hadde en flott oppvekst hvor han i en alder av 6 ble medlem av musikklubben Peace on earth, musikk læreren hans Jan teigen ble meget imponert over de musikale ferdighetene hans.

Relasjon til Daniel Foss[rediger]

Daniel Foss, den kjente bæsjen fra eventyret «Daniel og den magiske kua», og Kim jong-un har en tett relasjon og er som bestevenner. De feirer jul sammen og spiser popkorn på hverdagskvelder. Daniel har fått en veldig personlig og annerledes oppfatning av Kim, og derfor en viktig person i verden i dag. Vi kan bruke Daniel til å skjønne at Kim er en av de koseligste og mest hyggelige personene i verden!