Kebab

Fra Artigpedia
Hopp til: navigasjon, søk

Kebab er en deilig middagsrett fra Babkeshtan som ikke må forveksles med den onde tvillingretten Babek. Kebab kan også brukes til å lage gaffatape som er høyst nødvendig for at MacGyver og en gal mann på 80 år skal overleve den kalde og uhyggelige vinteren ett år til.

Kebab er også kjent som Pakistans nasjonalrett fordi alle pakistanere er feite etter å ha spist all den deilige kebaben de har lagd, men nordmenn blir også feite av kebab, ikke bare pakistanere altså.

Kebaben ble oppfunnet av pakistaneren Ruljeet Al-Hajjaballakhamassakebaba som bare skulle teste ut litt nytt kjøtt og kom dermed opp med den klassiske kebaben. Det er veldig mange sorter kebab som er gode, men også mange du ikke bør spise.

Gode kebaber[rediger]

Rullekebab[rediger]

Rullekebab er kanskje den deiligste kebaben som finnes. Dette er fordi du ruller over den med en veivalser før du eter den, som gjør at smaken bli sånn ca. 134 ganger bedre. Rullekebab koster omtrent 10-14 kroner.

Kebabkake[rediger]

Kebabkake er en dessert som smaker som kebab og er best hjemmelaget. Derfor må du kjøpe deg en pakistansk slave for å lage kebabkake til deg.

Vanlig kebab[rediger]

Vanlig kebab er bare helt vanlig kebab, ikke mer eller mindre.

Pakkisbabb[rediger]

Pakkisbabb er en kebab som er laget på tradisjonelt pakistansk vis og smaker ganske godt.

Dårlige kebaber[rediger]

Kebab light[rediger]

Kebab light er en type kebab og er ikke like god som vanlig kebab, på samme måte som Coca-Cola light ikke er like god som vanlig Coca-Cola.

Kebab Max[rediger]

Kebab light er en type kebab og er ikke like god som vanlig kebab, på samme måte som Pepsi Max ikke er like god som Coca-Cola.

Babek[rediger]

Babek er noe dritt.

Pokebab[rediger]

Pokebab er noe dritt, akkurat som Pokémon.