Kåre Willoch

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Kåre Willoch[rediger]

"Han være Min bror og min Mor!!" Ali Baba om Kåre Willoch

"Han tok på meg" Kåre Willoch om seg selv

"was ist deine kleine problemen? ist du gal deine kvinnemenneschen?!" Adolf Hitler om Kåre Willoch


Kåre Willoch's ungdom[rediger]

Kåre Willoch ble født i en Bil i Nicaragua den 85 mars 1'009'483'745 f.Kr. døde 15.februar 2010 på ett utetoalett

Hans ville ungdoms tid med fest og fyll skapte problemer for hans foreldre Mikke Mus og Langbein.

En dag bestemte Langbein seg for og kaste Kåre i skogen, men det han ikke visste var at kåre hadde lagt brødspor etter seg sånn at han fant veien hjem.

Kåre møtte i skogen Anarkisten John Lyndon som senere ble hans kone og sønn, han møtte også Michael Jackson i Botswana der han ble dømt på overgrep på Michael.

Senere mens han satt i en enslig fenselscelle i ett fengsel i Botswana grublet han over meningen med livet som ikke var så populært på den tiden, (viss du gjorde det ble du steinet!) så en dag spurte han den ene etter den andre om hva som var meningen med livet, da svarte de "ha'kke du noe med din Lapskaus ". Og sa fra til president Muhammad Ali hva de hadde blitt spurt om og da ble Muhammad så sinna at han forlangte at Kåre skulle bli steinet.

Steiningen av Kåre Willoch og Micheal Jackson[rediger]

Samme dag sto det mange forhåpningsfulle Botswanere som ventet på å få se dobbelt steiningen av Kåre Willoch og Michael Jackson , men man skulle ikke håpe for mye når det gjaldt Kåre Willoch for han var en slu liten Jævel og hoppet unna hver gang de prøvde og steine ham, så bra gikk det desverre ikke med Micheal for han sto bare og så på og ble steinet.


Kåre Willoch drar til Norge[rediger]

så en vinter dag i juni bestemte han seg for å kvitte seg med Bolleklippen sin og dra til Norge, (som da lå i Amerika), for å gifte seg med John Lyndon som også var en kjent bigamist, men når han kom til Norge visste det seg at han allerede var gift med Julian som var gift med Einar Blodøks det ble en heftig affære, men til slutt fikk Kåre viljen sin og ble gift med Lyndon som hadde kjærlighets sorg etter at hans kjære Julian nektet og snakke med han.

Etter noen år ble John gravid og fikk sønnen deres Jesus (også kjent som Jesus Kristus). John ble kjempeglad for at han endelig hadde fått ett barn og bestemte seg for å fortelle alle om det, og det gjorde han.


Jesus Kristus feiltolkning[rediger]

Når han fortalte det til Araberne så skrev de navnet slik, يسوع المسيح ، ابن الله متزوج بالاثنين som sto for Jesus Kristus, Bigamist gudens sønn, og ble tolket slik til japansk イエスキリストは、神の御子重婚の. Og til engelsk slik Jesus Christ, Gods son. og sånn startet Kristendommen.


Kåre Willoch's skuespiller karriere[rediger]

Kåre Willoch bestemte seg så å skape Norges teater forbund også kjent som NTF.

han har spilt i filmer som:

Filmer: År: Figur:

Harry Potter og togkrasjet 2009 - Ronny Wiltersen, Husnissen Noldus

Pizzabudet Tom 2003 - Joshua French

Enda en Hore 2002 - Steffen Hore elsker

Djengis Kahn 2002 - Djengis Kahn

Racing against the devil 2001 - Carrol

Mr. SuperBleie 2000 - Supehodet Ole Brun

Mirakelet John Twaine 1999 - Arnold

Faen ta deg! 1989 - Kåre Willoch

Kåre Willoch's barn[rediger]

Dennis Bergkamp

Riita Liisa Ropponen

Djengis Kahn

Peter Pan

John Lyndon

MonsterPotet

Michael Jackson

Jesse Bones

Felix Anderson

Amelia Earhardt

Bjørn Borg

Elvis Presley

Kåre Willoch

Kåre Øyeloch

Kåre blir statsminister[rediger]

I 1939 ble Adolf Hitler Og Kåre Willoch kjent med hverandre og ble til slutt venner og så gode venner at de en dag giftet seg og fikk Elmo sammen, de hadde ett veldig fint liv sammen når de skulle ta over verden. Begge hadde samme syn på verdenen, og hatet at pannekakene ikke likte deres syn på verdenen. Men etter hvert så ble de mer og mer forskjellige å gled fra hverandre i 1945. (Det var grunnen til at Hitler tok Selvmord. Kåre ble sparket ut av norge i etter krigstiden fordi han støttet hitler og ga han midler til å kjøpe seg flere våpen og det likte nordmennene veldig lite.


Kåre Willoch må klare seg selv[rediger]

Kåre ble sendt til Verdens mest ukjente sted å måtte klare seg alene der i ett par år til de norske soldatene kom å hentet ham igjen i 1979.


Fra 1946 til 1979[rediger]

1947:

1963:

1979:

  • Kåre blir statsminister igjen.

2010:

Mal:Buddy Jesus Mal:Josef Fritzl