Julaften

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Julaften er en merkelig dag hvor kristne gjør de samme tingene hvert år, samme dato. Etter frokost spiser man grøt med mandel, selv der det kan bli bråk på grunn av dårlige tapere - på julaften har man den merkelige tradisjonen å finne en mandel som er gjemt i en skål med grøt, og den som finner mandelen vinner en marsipangris, enten man vil det eller ikke - fordi muslimer ikke liker griser uansett, er det derfor en grunn til at dem ikke feirer jul, som kristne gjør. På ettermiddagen spiser man medisterpølser, medisterkaker og Ribbe (som fåtallet uttaler som "Libbe" eller "Bibbe"), men sistenevnte er laget av gris - enda en grunn til at muslimer ikke feirer jul. Til maten drikker man akevitt - enda en grunn til at muslimer ikke feirer jul, fordi muslimer drikker ikke alkohol. Om kvelden kommer julenissen med gaver til alle som feirer jul, gavene er pakket inn i gavepapir, alt dette er julenissens tradisjon på julaften. Til slutt er det fyll og spetakkel.

Hva gjør de i NRK og TV 2?

De kristne som jobber i NRK og TV 2 tar seg fri for å feire jul. De andre sender det dem pleier å sende, og det er programmer og filmer som kristne ser på TV på julaften.

NRK

05:00 - Grevinnen og grovmesteren (reprise fra i går) En gørrkjedelig sort/hvit-film om grovmesteren som lurer den blinde grevinnen til å tro at det er fullt hus og selskap. Grovmesteren lurer grevinnen i å drikke mye øl og vin som inneholder alkohol og eksos, sammen med en bedervet gås og spinatsuppe. Etter at grevinnen ble dritings, tar grovmesteren med seg henne for å ha sex, han blunker til audiensen med et ekkelt glis på slutten.

05:10 - Skomakernissen (24/24) Siste episode av en norsk juleserie om den pedofile skomakernissen som lurer med seg små barn inn med boller med kokain og filmer om Ole Lukkøye som "viser" at pedofile samvær er greit og akseptable.

05:40 - Snekker Andersen møter julenissen En dårlig tegnet tegnefilm av Torbjørn Egner om en kristen snekker som heter Andersen, hans skulle kle seg ut som julenissen fordi familien Andersen trodde at julenissen var i karantene på grunn av svinecorana. Etter å ha kledd seg ut møtte han på julenissen som hadde rømt for å få gjort tradisjonen sin, og ikke skuffe kristne i hele verden. Mens Andersen måtte gi gaver til julenissens familie, måtte julenissen gi gaver til Andersens familie, til slutt hadde julenissen sex med fru Andersen, og da snekker Andersen fikk greie på det, drepte han julenissen med motorsag og maskingevær.

06:00 - Tre nøtter til Askepott Polsk film fra 1973 om Disney-figuren Askepott. Ja, Askepott er med i filmen, selv om det ikke er noen Disney-film. I filmen rømmer Askepott fra husarbeidet for å bli kjent med prinsen, og senere slikke de tre nøttene hans. Prinsen er et misfoster.

08:00 - Jakten på julestjernen Norsk film fra 1956 om den dumme prinsessen Gullstropp som rømmer hjemmefra for å å finne julestjernen og ta den med hjem.

10:00 - Kalle Anka Svensk Disney-program hvor Timmi Gresshoppe viser filmer om Julenissens verksted og rasistiske leker, Donald Duck og Hakkespetten som prøver å ta sitt liv, Pluto og juletreet, Oksen Ferdinand, Mikkes campingvogn, Peter Pan og vennene hans som flyr til et merkelig sted, Jungelboken hvor Balloo viser Mowgli hvordan man har samvær met et tre, Bambi som faller og slår seg på isen, Pinocchio som lyver slik at nesa blir lengre og treffer et viss sted på jentedukkene, Lady og Landstrykeren som forspiser seg på Spagetti à la Capri, Snehvit og dvergne som danser og dasker hverandre på rompene, og årets hemmelige Disney-klipp. Alle snakker svensk - Kalle Anka er svensk for Donald Duck, men det er likevel lite fokus på ham.

12:00 - Titten Teis juleprogram Titten Tei og fyllesjuke Trond Viggo Torgersen viser julerelaterte klipp fra Barne-TV fra 80- og 90-tallet. Her får vi se O. Tidemann drikke seg fulljulegløgg, Eli Rygg setter ut en nissefelle, og Flode som forteller grove julevitser.

14:00 - Gullguttene synger julen inn Norsk TV-program om noen jævla guttunger som synger teite sanger.

16:00 - Ribba steikes i ovnen Et kjedelig TV-program om en ribbe som steikes i ovnen, og ikke noe mer.

17:30 - Karl Bertils jul En svensk tegnefilm om Karl Bertil som stjeler julegaver til uskyldige folk og gir dem til tiggere.

18:00 - Skomakernissen (24/24) (reprise fra i dag tidlig) Gidder ikke å ramse opp omtalen om igjen.

18:30 - Julenøtter og andre nøtter (1:13) Norsk humorprogram for voksne (må sees av kristne barn, siden det er julaften og all pakka).

19:30 - Jul i borettslaget I denne dumme julefilmen får vi se hvordan Nervestad og de andre idiotene feirer jul.

TV 2

08:00 - Peter Pan 2 Den dumme oppfølgeren til Disney-filmen Peter Pan fra 50-tallet.

10:00 - Mikke Mus jul En Disney-film om Mikke Mus og de andre som feirer jul.

12:00 - Timmi Gresshoppes juletrefest Ganske enkelt en mash-up av "Kalle Anka" som går på NRK. Alle snakker heldigvis norsk.

14:00 - Mikkes Mus i et juleeventyr En Disney-film som parodierer Charles Dickens "A Christmas Carol".

15:00 - Hjelp! Nå er det jul igjen! En amerikansk julekomedie fra 1995. Filmen er av Walt Disney og handler om Tim Allen som dreper julenissen, tar over jobben, og skaper kaos med krem på toppen.

17:00 - The Julekalender (24/24) En slapp juleserie om tre dumme mennesker og tre nisser som snakker dårlige engelsk. TV 2 kunne heller sendt Vazelinas Bilopphøggers, men på grunn av mye mas på Facebook, så gidder dem ikke.

17:00 - Flåklypa Norsk Ivo Caprino-film om tullingen Reodor Felgen, pinnsvinet Ludvik og strikkeskjæra Solan Gundersen. Trioen bygger sammen en bil som heter Il Tempo Gigante, og den skal de bruke for å vinne over Rudolph Blodsprutmoen i et billøp.

19:00 - Jul i Flåklypa Oppfølgeren til "Flåklypa" hvor Reodor Felgen gjør slavearbeid for Firrmann Pølsen med å bygge en snømaskin fordi han vil ha hvit jul.

21:00 - Julenyheter Julaftens nyheter med Carl I. Hagen og Per I. Hagen.

21:35 - Juleværet Får håpe første juledag blir hvit, da.

21:45 - Julesport Nå får vi se på fotballtullingene som gidder å spille fotball med shorts og T-skjorte på den iskalde julaften, da.

Hva mer?

Hvis man spiller det dumme Mario-spillet Hotel Mario heter spillet God jul, noe som ikke gir mening.