Jordulv

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Jordulven er den aller største ulven som finnes. Den bor i huler og grotter. Det finnes store forkomster av dette dyret i Akershus området. Denne ville ulven lever av all type kjøtt. Kuer og hester står gjerne på menyen.

Biologisk historie[rediger]

Jordulven er en uheldig blanding mellom rotte, bjørn og Mac Gyver. Hvordan dette har fått til er en av historiens største uløste spørsmål. I vertfall har ulven arvet farens eksteme overlevningsevne og muskler( bjørnens muskler gjør liten forsjell). Jordulven overlevde bla. Big Bang, 2. 1/2 verdenskrig og fule, fiske og svineinfluensan. Gjennom hele historien har mennesker vært en delikatesse for jordulven. Hirosima ble egentlig ikke bombet, men angrepet av jordulver. USA har prøvd å ta æren før det, noe som de har klart ganske godt siden dette sansynlogvis er første gang du har hørt sannheten.

Industri[rediger]

Både i pels- og kjøttindustri er jordulven ettertraktet. Siden jordulven aldri har blit fanget eller drept er den sølvgrønne pelsen verdenskrig mest eksklusive. Et stykke pels a 1x1 er verd 2353 gogle. Kjøttet skal vist snake som sukker bare uten søtsmaken.