Granadozilla

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Ja, det er fettern min, treffer han ikke så ofte»

- Godzilla om Granadozilla

«Granadozilla og jeg drikker ofte vin sammen»

- Oscar Wilde om Granadozilla

«min gode venn Granadozilla og jeg har hatt mange morsomme eventyr i u-landene»

- Kjell Inge Røkke om Granadozilla

Granadozilla er en slektning av Godzilla, og er mindre kjent i den kjente verden fordi han holder til i Spania, som ingen bryr seg nevneverdig om. Nærmere bestemt holder Granadozilla til i Granada og var i en periode diktator i Spania og Portugal. Granadozilla fikk derimot ikke navnet sitt fordi han likte seg i Granada, men fordi han tidlig i barndommen la seg til en vane av å spise traktoregg, samtidig som han red på sin tamme super-gnu, Ari Behn(med ben), og drev med hamsterrøyking.

Barndom[rediger]

Granadozilla ble født på Nordpolen i år 1923, moren hans var et av reinsdyrene til Julenissen, Klara Sau, men faren er ukjent i og med at Granadozilla ikke kan ta noen DNA-prøve. Dette er fordi alt blodet hans ble brukt av Sauron til å skape Ringen. På Nordpolen idag er det et seiglivet rykte som påstår at 9 måneder får Granadaozilla ble født, var Julenissen innom fjøset etter å ha blitt sterkt beruset av akevitt og grøt, og deretter avist i sitt forsøk å få sengekos med nissemor. Granadozilla påstår at det ikke er noe i disse ryktene, og holder med sin mor om at det var Jomfrufødsel. Granadozilla vokste opp under gulvplankene i fjøset til Julenissen, på grunn av at alle avskydde hans bruk av toalettpapir som klær. Etter en tid dro han til Sydpolen, til Julenissens gode venn, Vidkun Møkkaplassen. Et livslangt vennskap mellom de to ble da begynt. På et tidspunkt fikk de to besøk av Macgyver, og det ble stilt i stand en voldsom fest. Under denne festen lærte Macgyver Granadozilla å røyke gummistrikker og gaffateip samtidig, dette gjorde at Granadozilla fikk en voldsom diare, han gikk dermed på do under isen. Diaren, som selv ikke Macgyvers egen gaffateip kunne stoppe, bygget opp et massivt landmasse som idag holder sydpolen på plass. Ettersom at diareen var så stor, vokste Granadozilla til å bli 40 meter, 6 centimeter og 15 delfiner høy, i motsetning til hans tidligere beskjedne 2 nanometer(Granadozilla var før denne episoden verdens minste vesen). Diareen reddet også Sydpolen fra å krasje med Atlantis, men gjorde at Atlantis sank i havet på grunn av sprekker i jordskorpa forårsaket av diareen. Likevel gjorde dette Vidkun Møkkaplassen så glad at han bestemte seg for å gi Granadozilla 50 øre og en bitch-slap for så å sende han ut i verden for å finne seg selv.

Ungdom[rediger]

Granadozilla reiste da med motorsykkelen sin til Argentina, motorsykkelen skulle senere tilfalle Ghost Rider, men ville da ikke ha evnen til å kjøre over vann(den kunne det fordi MacGyver hadde teipet gaffateip rundt hjulene. I Argentina traff Granadozilla Nazi-Tekkno-Bowser, som lærte han å puste ild og skremme nintendo-fans. Her fikk Granadozilla også en forkjærlighet for Black Metal, derfor bestemte han at neste stopp ville være Nord-Norge. På veien til Norge traff han igjen MacGyver som tilbød han en ny motorsykkel som kunne fly og i tillegg hadde en side vogn, men fordi Granadozilla ikke trengte en sidevogn ble motorsykkelen isteden gitt til en random halv-jøtul ved navn Gygrid. MacGyver modifiserte istedenfor motorsykkelen til Granadozilla med gaffateip og tyggis så den nå kunne komme opp i en fart over Mach 8. På grunn av dette kjørte Granadozilla over New Zealand ved et uhell og delte den i en nordlige og en sørlig del. Da han bremset ned utenfor Nord-Norge kræsjet han med subkontinentet India, Gollum og Grønnland. Grønnland ble skjøvet lenger mot Nord-Amerika, India ble dyttet inn i sin plass i Asia og Gollum ble slått ut og havnet i koma. Etter flere år i Nord-Norge hos Dimmu Borgir dro Granadozilla til Peru for å se etter Dimmus erkefiende, bjørnen Paddington. I et stort slag i Peru angrep bjørnen og hans hjelpere, Knoll og Tott, Granadozilla med eksplosiv appelsinmarmelade, granatepler og antimateriebomber. Som svar på dette brukte Granadozilla sin ekstremt raske motorsykkel, tre grevlinger(i taket) og spamlinker. Knoll og Tott ble distrahert av spamlinkene og ble overrasket av grevlingene, som ga dem en langsom død da grevlingen sugde ut hjernen deres. Selv om Paddington unngikk grevlingene, men ble stygt skadet av å bli truffet av motorsykkelen i hypersonisk fart. Etter kampen flyktet Paddington til sin fetter i Spania, Señor Brom. Granadozilla ville følge etter, men ble stanset av politiet da han fikk fem fly til styrte, drepte en liten landsby og hørselsskadet tretten flokker med fugler da han brøt lydmuren. Det peruanske politiet stilte han så for retten.

Rettsak, fengselsopphold og kriminell løpebane[rediger]

Granadozilla kalte inn sin gode venn MacGyver som forsvarsadvokat, dermed ble straffen kratig reduserte. Etter 2 lange sekunder i fengsel hadde Granadozilla lært seg alt om skyting, raning og fleinsopp. Han tok med seg en av vennene sine fra fengselsoppholdet, Che Guvera, og reiste med motorsykkel i hele Sør-Amerika i en helsprø rans- og voldsorgie, denne reisen er filmatisert under tittelen "Motorsykkeldagbøker". På deres reise i Sør-Amerika kom de i slagsmål med Al Capone og hans hær av pingviner. Det så ut som de to kameratene var så godt som dødsdømt, men heldivis kom Chuck Norris og Lars Monsen og reddet dem. Chuck Norris roundhouse-kicket Al Capone til Chicago, hvor han startet et nytt liv som mafiaboss. Ettersom Granadozilla hadde måtte bytte dekk på motorsykkelen sin, kunne den ikke lenger kjøre på vann, derfor lånte Lars Monsen dem en av kjæle-bjørnene sine til den videre reisen over havet. De to vennene hadde egentlig tenkt å invadere Cuba, men Granadozilla bestemte seg for å ta rotta på sin største fiende, Paddington. Dermed gikk de hver sin vei, mens Che tok ferja til Cuba, reiste Granadozilla til Spania med Lars Monsens bjørn, Superbamse. Denne bjørnen ble en av Granadozillas beste venner og mentorer og lærte han å bruke Kraftens Mørke side. Kraften forbedret motorsykkelen til Granadozilla enda mer, og den kunne nå skyte ildkuler, sjakkbrett og linjalmissiler.

«Sterk i kraften du er, unge Granadozilla»

- Superbamse om Granadozilla

Hevn[rediger]

I det de annkom Portugal fra sjøsiden, oppdaget de at restene av pingvinhæren hadde smalet seg under ledelse av Skrue McDuck. De to slo nevnte hær sammen, bare bevæpnet med lasersverd(Superbamse) og dødelig linjal(Granadozilla). Deretter dro de til Barcelona for å drikke seg fulle, uheldigvis prøvde Interpol å arrestere dem. Interpol ble drept da Superbamse avfyrte en smygeret på dem, for fjerten hans har omtrent samme sprengkraft som Tsar Bomba. I Barcelona drakk de i to dager i strekk, men da de ville prøve tequila, kom Granadozilla i skade for å ødelegge hele byen da han startet motorsykkelen sin. I og med at de var fulle, klarte de ikke finne noe tequila, men vandret meningsløst omkring. Da kom Sauron og tilbød seg å vise dem den fantastiske slumbyen Granada, hvor det var masse tequila, men bare hvis han fikk tappe blodet til Granadozilla. De takket ja, og Granadozilla var fremdeles i livet da de nådde Granada. For å overleve blodtapet brukte han whiskey istede for blod, fordi all tequilaen i byen var kjøpt av Señor Brom. De to vennene ble rasende og dro straks til Madrid, hvor også Paddington oppholdt seg. (Overlydsfarten til motorsykkelen til Granadozilla over Gibraltar gjorde at ingen spanjoler ville bo der, og dermed ble det et britisk protektorat.) Da de ankom var de edru og ble konfrontert av Señor Brom(som aslørte at han virkelig var Ole Brom), Paddington og deres arme av flygende ostehjul.