Frodo

Fra Artigpedia
Hopp til: navigasjon, søk

"Frodos juvelershop - stedet hvor man får kjøpt ringer med snert i", er slagordet til forretning til Frodos forretning.

Han produserer og selger mystiske smykker.

Tor Herlig Straff begikk innbrudd hos Frodos Juvelershop november 2007, og ble tatt da han i retten forsvarte Mullah Kreket. Han ble tatt for tyveriet siden han plutselig ble usynlig i lagmannsretten.

Skipet til Gråhavnene, havnet på tåkebelagte Hurum. Frodo er i dag multimilliardær og styrer sin forretning fra sin hule på Hurum.


Frodo skal ha ent sine dager i lykkeland sammen med tingeling og Peter posesnus pan, sammen med sin gollum som faktisk ikke døde i lavaen, men klatret seg til top med frodos finger i munnen, det sies at Frodo og Gollum giftet seg med Gandalv som prest og kaptein krok som "Bestmann" (Forlover. den gamle vennen til Frodo var også der. han het Brannmann SAM og han var lei seg fordi gollum tok jobben hans som personlig rompepuler. ingen så han etter brylluppet, men det sies at han dro til kongeriket Gunder og ble hore på heltid. Slik lever de lykkelig alle sine dager og fortsatt biter av fingrene til folk, med MASSE sengekos. Ikke se vedlegg. You dont wanne see. Don't look. TOLD you so.