Donald Trump

Fra Artigpedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Bing! Bing! Bong! Bong! Bing! Bing! Bing!»

- Donald Trump om seg selv

Donald Trump (tidligere kjent som Donald Promp) er en illeluktende kannibalbæsj som, ikke bare spiser bæsj, men bæsjer all bæsjen ut som bæsj - altså bæsjebæsj, siden bæsjen var en bæsj før den ble fordøyd.


Fødsel[rediger]

Donald Trump er en lys levende bæsj. Det er først fordi moren til Donald - Siv Jensen - spiste all gørret fra en gang hun hadde mensen. Så sugde hun tissen til Ivo Robotnik - også kjent som pingas, og spiste over 9000 liter med sæd. Mensengørret og sæden blandet seg sammen før blandingen ble fordøyd, og da Siv bæsjet i vaskemaskinen senere samme dag, ble Donald født - ut av ræva til Siv.

Oppvekst[rediger]

Donald Trump het, for å begynne med, Donald Promp, selv om faren til Donald het Robotnik til etternavn. Det var fordi han prompa hele tiden, og det gjør han fremdeles. Da han ble døpt i kirken, ble han døpt til Donald Promp, og presten Jostein Flo likte navnet veldig godt, fordi han syntes navnet var morsomt. Hele livet var Donald sulten på bæsj at han spiste all bæsjen han så rundt omkring. Bæsjen bæsjet han alltid ut som bæsj. Donald ble mobbet på skolen hele tiden fordi han het Promp til etternavn og at han kun kunne snakke Bing-Bong-språket. I voksen alder endret han etternavnet sitt om til Trump, selv om det egentlig skulle vært Trumf. Senere giftet han seg med en bæsj (ulevnde), fordi det var en bæsj, slik som Donald selv.

Ulempe[rediger]

Siden Donald er bæsjet i en vaskemaskin, er han verdens verste bæsj. Ikke rart at ti tonn mennesker lo da han slo rompa si med en sofa fra IKEA. Donald elsker å bæsje i vaskemaskinen, for da smaker bæsjen best - ifølge ham selv. Donald er også fan av Sputnik.