Charlie Chaplin

Fra Artigpedia, Norges største tulleleksikon
Hopp til navigering Hopp til søk

Charlie Chaplin (1889-2004) var en tysk diktator, tv-kokk og rapper, med en skummel likhet til felemakeren Adolf Hitler og hans fjerne fetter, Adolf Hilter. Han har endret tv-kokk historien flere ganger, blant annet med hans militærdriller som innebærte matkrigsutstyr som Hamburgerkatapulten fra hamburg i Tyskland, Glizzy-dynamitt (Oversatt fra tysk som, "Der Wurstdünamitte".), og den mest fryktede av dem alle; Bananen (Autobahnanen).

Barndom og oppvekst[rediger]

Charlie Chaplin var født i Bern i Sveits, den 20. April 1889, men flyttet i 1891 med familien sin til Sverige, men likte ikke hvordan de alle SUGDE, og var DUMME, og hvordan INGEN LIKTE DEM... Så de flyttet til Tyskland etter et par uker.

Han vokste opp med sine to mødre og fire og en halv brødre. Hans brødre var kjent som bandet "Der Viereinhalb", ettersom den femte broren, Hugo, var handicappet.

I 1901 begynte han hans rappe-karriere, og tjente to millioner dollar, men mistet alt i en lotterikrise (Lauterëikreiße), som endte opp med hans popularitet til å gå i dass, og gjennom kloakken hele veien til Afrikas drikkereservoar. Ettersom han mistet alt han eide, drepte han Hugo, og tok helseforsikringspengene som var igjen, og brukte pengene på å starte en tv-serie basert rundt matlaging, kjent som "The Cupcake Cup" ("Muffins aus dem zweiten Weltkrieg"). Han tjente nok penger til å kjøpe den forrige diktatorens plass, og hans første endring/kommando i samfunnet var at alle skulle streame hans rap-album på spotify. Albumet var kjent som "Muschi-Sushi", og ble nr. 2 på spotify's toppliste i løpet av en uke, bare toppet av albumet fra Ed Sheeran, "÷".

Sykdom, fordervelse, død og helvete[rediger]

Charlie Chaplins død kom av hans kjærlighet for mat. Han fikk i seg for mye fett og sukker på seriefinalen av "Muffins aus dem zweiten Weltkrieg", og fikk hjerteinfarkt, slag og diabetesanfall direkte på tv, foran millioner av seere (Inkludert den totale populasjonen av Tyskland på gunpoint).

Se også[rediger]

Nico Schlüssel