Brukerdiskusjon:Arthur Kringkasting

Fra Artigpedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Wiki.png

Hei du! Hvordan har du funnet siden? Har det oppstått en informasjonslekkasje mellom Russland og USA??? Stay where you are! Du er sikker på Artigpedia... Vent litt: farfar Anders vil vite navnet ditt. "KÆM E DET??!" - Arthur Kringkasting... "HÆÆÆ???" - Arthur Kringkasting!!!

Jaaaha, det vil også si at du kan bidra her. Først dette:

  1. Ta en titt under klar-ferdig-gå, det finner du til venstre på nettsiden. Artig!
  2. Hvis du har et spørsmål kan du sitte i en krok å grine stille dem HeR.
  3. HahahhaHHHHahahahaHAhahahahhahah


Heisan, først og fremst hjertelig velkommen her. Du har også laget gode Artigpedia-sider. Men hvorfor sier du at Ikkepedia er "bedre"? Det eksisterer jo ingen likninger mellom de to sidene. Ikkepedia har helt annen humor enn Artigpedia ;) Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 6. jul 2009 kl. 20:29 (UTC)

Selvfølgelig eksisterer det likninger mellom de to sidene. Begge er humorsider. Og jeg syns at Ikkepedia har en bedre humor enn Artigpedia.
Det finnes også likninger mellom en 20 år gammel Mazda og en splitter ny rød Ferrari. Begge er biler, men jeg foretrekker Ferrarien. Poenget mitt er, selv om begge sidene er humorsider, så er det ikke synonymt med at de er like. Det finnes mange forskjellige typer humor. Dette gjør at Ikkepedia og Artigpedia ikke kan sammenlignes. Det blir som sagt som å sammenligne en 20 år gammel Mazda med en splitter ny rød Ferrari hvis du skjønner ;)--Howie Stolt antisemitt 10. jul 2009 kl. 17:05 (UTC)
Ikkepedia er parodi på Wikipedia, det er ikke vi. Takk Howie | Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 11. jul 2009 kl. 12:08 (UTC)
Selvsagt er det fullt mulig å sammenlikne Ikkepedia og Artigpedia. Det er som at Artigpedia er Mazdaen og Ikkepedia er Ferrarien. Jeg ser ikke problemet med å sammenlikne de to bilene heller? -Arthur Kringkasting 13. jul 2009 kl. 19:08 (UTC)
Var noe i den duren jeg tenkte. Altså at Artigpedia er Mazdaen mens Ikkepedia er Ferrarien. Men min vinkling er vel den at Mazdaen hører hjemme hos bilopphuggeren sammen med resten av skrotet mens Ferrarien er den seriøse sportsbilen der alt har struktur og orden. Dette kan vi dra over til Artigpedia vs Ikkepedia. Artigpedia inneholder bare innholdsløst vås og er ment å være totalt bak mål, mens Ikkepedia som er en parodi på Wikipedia setter mer krav til struktur og seriøsistet i humoren. En artikkel om Brødboks på Ikkepedia skal faktisk handle om en brødboks mens på Artigpedia kan den omhandle busemannen under senga di. Det er med andre ord litt forskjellige forutsetninger til at det er et godt sammenligningsgrunnlag mellom de to wikiene ;)--Howie Stolt antisemitt 13. jul 2009 kl. 21:46 (UTC)
Touche! -Arthur Kringkasting 15. jul 2009 kl. 22:57 (UTC)
Du, forskjellen er tydelig. Du brukte Ikkepedia-humor i den siste artiklen som jeg har slettet, det er altså IKKE meningen til å bruke slik humor. Se på dine forrige artikler: de er typisk Artigpedia! Du holder på med å forlikne to saker som jo ikke kan forliknes. Det som du ikke gjør nå er å se konseptet: du ser ikke de gode kapasiteter i den nostalgiske Mazdaen mens du velger resolutt for Ferrarien. Fordi den er liksomt "bedre" enn den andre? Og si meg en ting: det ser ikke ut at du har gjort mye særligt på Ikkepedia, eller skriver du under et annet navn? Hvorfor er du ikke der når du synes at Ikkepedia er bedre? Jeg forstår egentlig ikke poenget ditt. Reglementen på Artigpedia blir som den er | Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 16. jul 2009 kl. 02:42 (UTC)
Skjønner ikke hvorfor artikkelen min ble slettet - den var jo bare nonsens! Men nå stikker jeg fra Artigpedia og sure folk, og blir heller medlem på Ikkepedia! -Arthur Kringkasting 19. jul 2009 kl. 15:11 (UTC)
Ditt valg hva du vil. Vi skal ikke stoppe deg fra å forlate oss. Men hvis det kan være en trøst, både jeg og Cartoonist er aktive på Ikkepedia også under brukere med samme navn som her på Artigpedia. Så kvitt oss, det blir du nok ikke ;)--Howie Stolt antisemitt 19. jul 2009 kl. 15:41 (UTC)
Vi er ikke sure, det er bare du som ikke kjønner forskjellen og vi gjør det alt mulige å forklare deg forskjellen. Neivel, men det er ditt valg å fare. Jeg har slettet denne artiklen, fordi A: egentlig bør man ikke skrive om brukere her (ifølge Howie etc etc) og B: med denne artiklen ville du få jammen så mye oppmerksomhet for å si du har det rett. Det er ingen som liker slik oppførelse (i wikier kaller man dette for "trolling"). Hvis forskjellen enda ikke er tydelig nok, ta en titt på Illogicopedia (den engelske versjonen) og forlikn med Uncyclopedia, kanskje du kjønner du det då. Også når du kommer tilbake er du i hvert fall hjertelig velkommen, jeg lyver ikke ass ;) Jeg ønsker deg mye succes på Ikkepedia! Mvh fra Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 19. jul 2009 kl. 17:58 (UTC)


Hjelp![rediger]

Hvorfor står det at jeg opprettet denne på siste sykdommer? Jeg har slettes ikke gjort det! --Arthur Kringkasting 12. sep 2009 kl. 14:33 (UTC)

Slapp av. Er ikke du som har opprettet den heller. Du skjønner det at i går "kræsja" serveren som bl.a. artigpedia og ikkepedia ligger på med det resultat at nettsidene gikk ned og kom opp igjen mange timer senere uten at alt var tatt backup av. I tillegg skjedde det antagentligvis noe feil under arbeidet med å få opp artigpedia og andre wikier. Jeg aner ikke hva som gikk galt, eller noe i den duren, men du skal bare overse det som står i endringsloggen ;)--Howie krangel | God jul alle sammen! 12. sep 2009 kl. 15:48 (UTC)
STOPP!!! IKKE GJØR NOE!
Carl ringte meg på Hjelset Psykologisk sykehus og sa til meg at han skulle reparere alt så snarest som mulig. Men vennligst ikke gjør noe før problemene er løst. Takk :) Cartoonist | Jordbærsyltetøy | 12. sep 2009 kl. 18:33 (UTC)